Мазел Тов! 60-годишният Стив Гутенберг се жени за водещата на CBS Емили Смит на красива церемония

Последни актуални новини Mazel Tov! 60-годишният Стив Гутенберг се жени за водещата на CBS Емили Смит в красива церемония на Fabiosa

На Коледа 2016 г. актьорът Стив Гутенберг предложи брак на дългогодишната си приятелка, водещата на CBS Емили Смит, и незабавно уведоми всички за своите радостен ангажимент .ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Официално е! Майли Сайръс се омъжва за Лиъм Хемсуърт и споделя очарователни снимки от сватбата имПрекрасната двойка се радваше на годежа си, докато се грижеше за времето си заедно, но феновете се чудеха кога планират най-накрая да завържат възела.И накрая, след повече от 2 години, откакто Стив зададе въпроса, двойката е омъжена и ето как се случи.

Няма нужда от голяма сватба

Стив и Емили решиха срещу голяма церемония и вместо това избраха хубава и интимен празник на любовта в Малибу.

Кореспондентът на WCBS-TV Скот Рапопорт, който създаде две влюбени птици на среща на сляпо, остава верен на професията си и продължава да отчита големият ден на двойката нисък ключ.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 6 страхотни изпълнения на сватбени танци

От това, което можем да видим, приемът беше невероятно романтичен и фокусиран върху любовта на Стив и Емили, което е най-важното.

Интересното е, че не си мислехме, че някога ще видим Гутенберг отново женен. Преди Емили единствената съпруга на Стив беше Дениз Бикслер от 1988 до 1992 г., така че това беше голяма стъпка за бившия самотник. Има смисъл само, че такава прекрасна жена като Смит би могла да намери ключа към сърцето му.

Нашите най-искрени поздравления за Стив и Емили!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Още една сватба за запомняне: акценти на принцеса Юджини Йоркска и сватбата на Джак Бруксбанк

Популярни Публикации