Запознайте се с Quilty: Shelter Cat и Master Of Escape, който организира масивен затвор, освобождавайки всичките си котешки приятели

Котката подслон беше осъдена на изолация за „многократно“ пускане на други изоставени котки от загражденията им. Той е известен с това, че е пуснал кучето си в къщата в стария си дом.

Правим всичко възможно, за да запазим домашните си любимци в безопасност. Но дори когато сме създали идеалния свят за тях у дома, зовът на природата все още често привлича. Котките, например, може да искат да избягат навън по различни причини. Те са естествени ловци със силен стремеж към възпроизвеждане, затова не можем да променим този инстинкт. Докато някои котки са по-малко склонни да се освободят, други правят всичко възможно да избягат.

Един пример от реалния свят е котката Куилти, която живее в животното Friends for Life Подслон в Хюстън, Тексас.Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Quilty (@free_quilty) 12 октомври 2019 г. в 7:19 PSTКотката подслон помогна на своите котешки другари да избягат

Quilty може да изглежда кофти котка на някои, но за своите котешки приятели той е герой.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Quilty (@free_quilty) 4 октомври 2019 г. в 9:27 PSTИ така, какво направи той?

Наскоро служителите на приюта се оказаха въвлечени в мистерия. Неведнъж те пристигнаха в приюта, за да намерят възрастните котки, освободени от стаята си и да броди из сградата.

„Ще влезем сутринта и ще трябва да съберем всичките 15 котки, които са имали взрив през нощта“,- казах Дженифър Хопкинс, ръководител на комуникациите за Friends for Life.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Quilty (@free_quilty) 6 октомври 2019 г. в 6:19 PST

След 3 вечери на котешки партита, служителите взеха видеонаблюдение, за да открият какво става през нощта. Представете си тяхната изненада, когато откриха същата котка, която отваряше загражденията на свой приятел, като скочи нагоре и хвана дръжката на вратата, като лесно я отключи с едно бързо движение.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Friends For Life (@ friends4lifeorg) 3 октомври 2019 г. в 11:48 PST

Така че работниците в приюта осъдиха умната котка на изолация за „многократно“ пускане на други котки навън. Подслонът публикува снимки от затварянето на Куили във Facebook, а котката е завладяла сърцата на множество хора по целия Интернет.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Quilty (@free_quilty) 11 октомври 2019 г. в 6:39 PST

Интересното е, че в публикацията се казва, че Куили не е получил тези шилдове в приюта, тъй като е отварял вратата и е пускал кучето си да влезе в къщата в стария си дом.

Е, изглежда, че Quilty не прави дискриминация по отношение на видовете. Ако сте животно и искате да стигнете от едно място на друго, Куилти ще бъде там, за да отворите тази врата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Quilty (@free_quilty) 7 октомври 2019 г. в 8:01 PST

Според Friends for Life уебсайт , Quilty сега е на изпитание с потенциален нов собственик.

Така че вярваме, че има голям шанс тази сладурка с четири крака скоро да има нова къща. И се надяваме да е с котешка врата, за да може той да се радва на свободата и небрежния си живот!

Котки Красиви животни
Популярни Публикации