Мег Райън отрязва майка си от живота си: Дори след развода си от Денис Куейд, тя не позволява на Сюзън да вижда внуците си

Последни новини Мег Райън изрязва майка си от живота си: Дори след развода си от Денис Куейд, тя не позволява на Сюзън да вижда внуците си във Фабиоза

Връзката майка-дъщеря е най-силната връзка в света. Трудно е да си представим какво би могло да го счупи без поправка. Очевидно Мег Райън се е откъснала напълно от майка си Сюзън. Животът й продължава без най-значимата фигура до себе си!чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Денис Куейд разкрива как бившата му съпруга Мег Райън му е помогнала да преодолее наркоманията си

Пристрастяването на Денис Куейд

Майката на Денис и Мег, Сюзън, не се разбира от самото начало. Тъй като предупрежденията от майка й зачестяваха, Мег се отдалечаваше все повече. Тя разказа на дъщеря си за пристрастяванията му, но Мег напълно се заслепи от истината. Актрисата заряза майка си след разгорещена плювка заради проблемите с наркотиците на Денис.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от love / hollywood (@lovehollywoodlove) на 21 септември 2018 г. в 12:04 ч. PDTСкоро наркоманията на съпруга й излиза наяве и бракът им е в по-големи проблеми от всякога. Той изгаряше цялото семейство в кокаиновия ад, както и досега разкри :

Виждах се или мъртъв, или губех всичко, което означаваше нещо за мен.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Редмънд О'Нийл обвинява за ареста си известни родители Райън и Фара ФосетНяма повторна връзка с майка след развода

След разхвърляния им развод през 2001 г. Сюзън се надяваше да си върне дъщеря, но това така и не се случи. Денис ги разкъса завинаги. Мег продължи да защитава г-н Куейд, обвинявайки майка й, че е съсипала брака им. Вече повече от десетилетие тя не говори с майка си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мег Райън (@megryan) на 15 декември 2017 г. в 10:39 ч. PST

Нейната съкрушена майка заяви :

Това бяха лъжи, създадени от собствената ми дъщеря, за да подобрят имиджа й и със сигурност, за да защитят Денис Куейд.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мег Райън Фенове (@megryan_fans) на 8 октомври 2018 г. в 13:44 ч. PDT

Това ужасно разделение е трагично от всяка гледна точка. Мег отглежда сама децата си Джак и Дейзи, без никакво взаимодействие с баба им Сюзън.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джак Куейд (@jack_quaid) на 6 юли 2018 г. в 21:02 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 7 известни личности, които съжаляват, че отказват емблематичните филмови роли

Сюзън се бори с рак

Тя се бори с рака на гърдата на 55-годишна възраст и разказа за борбата си в своята книга, Имунният дух . Сюзън Джордан оцеля и имаше реконструктивна операция с импланти. През цялото време съпругът й Пат Джордън остана в подкрепа и нямаше нищо против нейните белези и шевове. Както той притеснено казах :

Основната грижа беше нейното здраве, нищо друго.

След това двойката нямаше от какво да се страхува, защото има толкова много напредък в козметичната хирургия.

Пожелаваме на Мег и нейните деца да сключат мир със семейството си и да преминат миналата история. Не забравяйте да споделите това!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Райън Рейнолдс споделя весели публикации за родителство в социалните медии

Популярни Публикации