Единствената дъщеря на Мег Райън Дейзи е пораснала и е истинска красавица

Дъщерята на Мег Райън Дейзи True е вече пораснала и е невероятно красива. Трудно е да се повярва, че това е същото момиченце, което осинови през 2006 г.

Мег Райън е известна американка комедийна актриса през 80-те до 90-те. Тя е добре известна с ролята си в Срещу въжетата.Осиновяване като самотна майка

През 2006 г. актрисата като самотна майка осинови красиво момиче от Китай на име Дейзи Истина, когато беше на 14 месеца. The Когато Хари срещна Сали звезда също има син, когото споделя с бившия съпруг Денис Куейд.

В интервю с Redbook списание, Райън разкри, че дъщеря й е била разпределена на случаен принцип в процеса на осиновяване. След това тя добави, че няма нищо случайно в това как са се запознали.Дъщерята на Мег Райън, Дейзи

Сега, дъщерята на Мег, Дейзи True е вече пораснала и е невероятно красива. Трудно е да се повярва, че това е същото момиченце, което сме виждали на предишни снимки.

Двамата се насладиха на ден на майка-дъщеря на шоуто Schiaparelli по време на Парижката седмица на висшата мода в Париж. Те изглеждаха толкова отблизо, докато седяха на първия ред с други известни личности на звездното събитие.

Мег РайънГети изображения / Идеално изображениеМег изглеждаше безупречно в изцяло черен ансамбъл и грим на цялото лице. Аксесоарирала с бижута на ръцете и носела русите си кичури в свободен стил. Дейзи, следваща стъпките на модната си майка, изглеждаше прекрасно в бяла плисирана рокля и прическа с ресни.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Celebrity Kids (@_celebrityskids_) на 3 септември 2018 г. в 1:28 ч. PDT

Преди модното събитие, майката и дъщерята бяха забелязани ръка за ръка в Ню Йорк. Дуото беше вързано по якета, докато се разхождаха по улиците.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мег Райън (@megryan) на 30 януари 2019 г. в 16:30 ч. PST

Междувременно прекарва много време, когато не е заета с актьорско майсторство, отглеждайки дъщеря си. Мег отбеляза, че донасянето до едно дете отнема много време.

Дъщерята на Мег Райън Дейзи вече е толкова пораснала и изглежда наистина великолепна! Каква красота!

Деца на знаменитости Знаменитости
Популярни Публикации