Съпругът на Мегин Кели споделя снимка за сватба и признава, че „не може да си представи, че живее този живот с никого“, но съпругата му

Последни актуални новини Съпругът на Мегин Кели споделя снимка за сватба и признава, че „не може да си представи, че живее този живот с никого“, но съпругата му във Фабиоза

Мегин Кели беше просто репортер във Вашингтон, когато беше организирана на среща на сляпо с Дъглас Брънт. Той беше изпълнителен директор по сигурността на интернет и мислеше да има надмощие в ситуацията. Но журналистът всъщност беше осигурил параметъра.Приятелите й обиколиха бара, където щяха да се срещнат, и дадоха информация за чакащия. След известно време тя отиде до него и откри красив, умен и амбициозен, но искрен мъж.

Една раздяла и много съмнения по-късно двойката се ожени през 2008 г. пред 130 гости. Магическата им церемония се проведе в замъка Охека в Хънтингтън, Ню Йорк. Булката разкри, че всичко за двамата просто е щракнало.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хора от Ню Йорк (@humansofny) на 3 май 2016 г. в 11:34 ч. PDTПоклон пред любовта

Наскоро Лисица сътрудник, Гай Бенсън се оженил за приятеля си Адам. Това накара съпругът на Мегин Кели да получи възхитителна ретроспекция. Той отиде в Twitter и сподели снимка на собствените си сватби с Днес домакин. Дъглас избухна над „невероятната“ си съпруга и пълноценния живот, който развиха заедно.

Мегин отвърна на чувствата му на сладка носталгия. Тя също хвърли публикация, за да оцени преданата си половинка. Телевизионната сензация призова хората да имат вяра и да продължат да работят върху целите си. В крайна сметка, перфектният мъж като Дъглас ще се появи и ще преобърне живота ви.

Тяхното семейство

Искате ли да знаете с какво се хвалят Мегин и Дъглас? Не става въпрос само за тяхната любов, но и за нейната приемственост. Разкошната двойка има три деца заедно: син Йейтс (роден през 2009 г.), дъщеря Ярдли (роден през 2011 г.) и син Тачър (роден през 2013 г.).

Ние се вкореняваме за Мегин и нейния сладък отряд. Споделете това и дайте целувка на скъпоценните им.

Популярни Публикации