„Мелания изглежда бременна“: Феновете забелязват избухването на Мелания Тръмп и предполагат, че тя може да очаква бебе

Мелания Тръмп предизвика спекулации, че може да очаква бебе след куп снимки, публикувани онлайн. Феновете й забелязаха бебешкото й ухапване. Бременна ли е Мелания?

Доколкото обществеността знае, Мелания Тръмп има само едно дете от Доналд Тръмп, но въз основа на предположенията на феновете, това може да се промени. Феновете на Мелания забелязаха нещо необичайно на нейните снимки.

Гети изображения / Идеално изображениеБарън Уилям Тръмп е роден на 20 март 2006 г. Той е най-малкото дете на президента Доналд Тръмп и единственото му дете със съпругата си Мелания.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от melaniatrumplookbook (@melaniatrumplookbook) на 7 август 2019 г. в 13:24 ч. PDT

Няма индикации, че Доналд и Мелания планират да имат още едно дете. И като се има предвид многото съобщения, че Първата двойка няма най-силния брак, това може да изглежда малко вероятно.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WATB.tv (@ watb.tv) на 7 август 2019 г. в 17:01 ч. PDT

Някои снимки на първата дама обаче накараха някои хора да преосмислят възможността.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WATB.tv (@ watb.tv) на 7 август 2019 г. в 17:02 ч. PDTМелания Тръмп бременна ли е?

След куп снимки на Мелания, публикувани онлайн, интернет беше почти сигурен, че FLOTUS може да крие малка подутина под роклята си. Бебето на Мелания Тръмп предизвика спекулации, че е бременна.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от MELANIA TRUMP WORLD (@melaniatrumpworld) на 7 август 2019 г. в 19:30 ч. PDT

Снимките са направени през 2019 г. по време на пътуването на Мелания Тръмп и съпруга й до Дейтън Охайо и Тексас. Първата дама беше облечена в черна рокля, на която имаше разрошвания в областта на стомаха.

На пръв поглед изглежда, че разтърсването е виновно за появата на подутина, но снимки, направени от няколко различни ъгли, наистина подсказват, че има нещо там.

Потребителите на социалните медии, разбира се, изразиха своите виждания, докато влизаха в Twitter, с предложения, че Мелания може да е бременна.

Ако тя наистина е, тогава това е доста новината, като се има предвид фактът, че забременяването на такава възраст не е особено често явление.

Въпреки това, всичко това са просто спекулации, които не са потвърдени. Мелания Тръмп има зашеметяваща фигура и винаги изглежда невероятно. Доколкото знаем, Мелания може би просто е имала голям обяд този ден.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Чарлз Блоу от NYT казва, че Мелания Тръмп е знаела за Сторми Даниелс

Знаменитости
Популярни Публикации