Мелания Тръмп владее 5 езика, но някои хора не могат да изминат английския си

Последни актуални новини Мелания Тръмп владее 5 езика, но някои хора не могат да изминат английския си от Fabiosa

Не минава и ден, в който да не видим приказната Мелания Тръмп, Първа дама на Америка в някой медиен скандал. Най-вече се подиграва заради съмнителното й поведение. Тя е родена и израснала в Словения със словенски като роден език. Така че, не е изненада, че хората я смятат за английски малко и това се превърна в спорт за критиците.чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Красота и стил: Любимите марки на Мелания ТръмпКак Мелания получи „виза за Айнщайн“?

Мелания Тръмп владее 5 езика, но някои хора могатgettyimages

Тази виза е запазена за „лица с изключителни способности“. Така че, това прави хората любопитни за каква специалност го е получила. Непосредствената мисъл ще бъде, ами здравей! Тя е съпруга на САЩ. Президент! или поне се срещаше с Доналд Тръмп, когато го получи през 2001 г.По това време тя не се е отличавала като модел на пистата, нито е печелила награди. По време на интервю с BBC News , Госпожица. Upadhye, американски специалист по имиграцията, каза:

Ако сте в актьорския свят, а Куентин Тарантино или Стивън Спилбърг пишат, че сте следващото най-добро нещо, това може да бъде много убедително.

Мелания Тръмп владее 5 езика, но някои хора могатgettyimagesНейното заявление е скрито от обществеността. И така, можем само да гадаем, че или нейните референции в модната индустрия, или връзката с Доналд Тръмп са й помогнали да го получи.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Весела скица на SNL за Мелания Тръмп и бившите първи дами на САЩ

Уменията й по английски език са под въпрос

Английският език на Мелания има някои усложнения. Погрешно обаче, но хората дори се съмняват, че тя е достатъчно умна, за да пише свои собствени речи.

По време на интервю с Челси Хендлър, на въпрос дали някога ще покани първата дама на нейното шоу, комикът грубо отговори:

Да говорим за какво? Тя едва говори английски.

За наша изненада, друг комик Джордж Лопес беше намерен да се подиграва на английския език на първата дама, когато той пошегува се :

На първо място, ако ще бъдете в тази страна, мисля, че трябва да говорите английски. Мисля, че това е една от причините да има толкова много нетърпимост, че Мелания не го прави.

В защита на Мелания тя може според съобщенията говорете на пет езика, т.е. словенски, италиански, френски, сръбски и немски. Много поддръжници в социалните медии побързаха да споменат нейните многоезични умения, докато удряха Хендлър и Джордж.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Поредният неудобен инцидент, който държи ръка: Мелания отказва да държи отново ръката на Доналд Тръмп

Мелания Тръмп се закани да предприеме съдебни действия

През 2017 г. билбордове бяха подготвени за маркетингова кампания от частно училище, което преподава английски в Хърватия. Той показа образа на Мелания и лозунга „ Само си представете докъде можете да стигнете с малко английски . '

Мелания Тръмп се обиди и не намери нищо смешно за билбордовете. И така, тя заплаши да съди училищния факултет. От училището обаче заявиха, че искат само да я покажат като модел за подражание.

Според Меркурий новини , оттогава рекламната агенция също се извини и направи публично изявление, като каза:

Съжаляваме много, че билбордовете бяха разбрани погрешно като нещо, предназначено да се подиграва на първата дама на САЩ.

чрез GIPHY

Внимавайте там! Госпожа Тръмп със сигурност не обича да бъде критикувана.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мелания Тръмп носи слънчево жълто облекло, докато посещава детската болница в Синсинати

Мелания Тръмп Езици Грип
Популярни Публикации