Сестрата на Мелания Тръмп Инес показва снимка на бикини с връщане назад на първата дама и феновете не могат да спрат да се възхищават на нейното тонизирано тяло

Разбира се, с настоящата си работа като FLOTUS, Мелания вече няма време да позира по бански за корици на списания. Но това не означава, че миналите й постижения като модел са забравени.

Преди да я познаем като първата дама на САЩ, Мелания Тръмп вече получи известно признание за кариерата си на модел.

Сестрата на Мелания Тръмп Инес показва снимка на бикини с връщане назад на първата дама и феновете могатГети изображения / Идеално изображениеСпоред съобщенията Мелания започва да работи като модел от петгодишна възраст и към 16-годишна възраст вече се появява в реклами. На 18-годишна възраст тя се регистрира в агенция за модели в Италия и по принцип нещата продължават да се развиват.

Разбира се, с настоящата си работа като FLOTUS, Мелания вече няма време да позира по бански за корици на списания. Но това не означава, че миналите й постижения като модел са забравени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мелания Кнаус Тръмп (@first_lady_melania) на 25 април 2019 г. в 7:18 ч. PDTИнес Кнаус, сестрата на Мелания Тръмп в по-голямата си част живее в личен живот като художник. Но от време на време тя споделя някои снимки на Първата дама, много от които са връщания от времето, когато са били деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мелания Кнаус Тръмп (@first_lady_melania) на 15 януари 2019 г. в 7:54 ч. PST

Неотдавна Инес сподели една снимка в своя Instagram, която беше направена през 1999 г. На нея беше Мелания Тръмп, седнала на лодка в бикини. Картината беше на корицата на списание Ocean Drive и Първата дама изглеждаше доста зашеметяващо.Нейните тонизирани кореми и слаба фигура бяха неоспорими, а избраното от нея бикини с щампа я пасваше идеално.

Много социални медии одобриха появата й. @ trumppencefamily45 написа:

Толкова красива!!

@francinerolbois заяви, че Мелания е 'Magnifique' и @ iowagyrl58 вярва, че Мелания все още изглежда толкова добре, коментирайки:

Мелания е по-красива всяка година !!!

Сестрата на Мелания Тръмп Инес показва снимка на бикини с връщане назад на първата дама и феновете могатГети изображения / Идеално изображение

@paulakalnina написа, 'Красота,„докато @ laulette1 се чувствах“Сега е по-хубава.'

Хубаво е да имаме този обратен образ с любезното съдействие на влюбената сестра на Мелания. Съгласни ли сте, че първата дама изглеждаше добре?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Колко високо поддържаща е Мелания Тръмп и кой поема личните й разходи?

Знаменитости
Популярни Публикации