Фееричните вибрации на Мелания: FLOTUS някога носеше диамантена огърлица за 68 500 долара, което вероятно е най-скъпата й бижутерия

Още през 2015 г. майката на една жена се появи в рокля извън рамото, подобна на ангел, с много дълбоко деколте на специалната специалност за 40-та годишнина на SNL.

Вярваме, че само няколко души знаят, че Мелания Тръмп има право да бъде наречена „предприемач“. През април 2010 г. първата дама пусна собствена колекция бижута, наречена Melania Timepieces & Jewelry, продавана на QVC .Любимата на Доналд Тръмп много държи на скъпите и красиви бижута и я виждат доста често с различни пръстени, колиета и гривни.

МеланияГети изображения / Идеално изображение

Въпреки че според съобщенията Мелания Тръмп има собствена асоциация, тя също предпочита бижута от други марки от висок клас. Още през 2015 г. майката на една жена се появи в рокля извън рамото, подобна на ангел, с много дълбоко деколте на специалната специалност за 40-та годишнина на SNL.

Нежната й шия беше оборудвана със заслепяваща огърлица.МеланияГети изображения / Идеално изображение

Смята се, че бижутата от Cartier Panthere са 18K златно диамантено черно колие от оникс, което се продава на дребно за $ 68 500,00 по това време. Неописуемо зашеметяващото скъпо оборудване разполага с 516 брилянтни брилянтни диаманта VVS1 яснота и 11 камъка оникс, което е особено идеално за престижни събития.

Не е известно дали Доналд Тръмп е платил за екстравагантната огърлица, но оставаме без думи, за да изразим изненадата си от цената.

МеланияГети изображения / Идеално изображение

Каква е нетната стойност на първата дама Мелания Тръмп? Задавали ли сте този въпрос или търсили ли сте отговор?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от първата дама Мелания Тръмп (@flotus) на 22 април 2019 г. в 14:26 ч. PDT

Още преди Мелания Тръмп да стане ФЛОТУС, тя беше една от най-известните жени в САЩ. Въпреки факта, че е съпруга на един от най-разпознаваемите милиардери в страната, Мелания Тръмп е и една от най-богатите първи дами в историята.

Според Нетна стойност на знаменитостите , бившият професионален модел има състояние от около 50 милиона долара. Мелания Тръмп е на една линия с Джаки Кенеди, чиято стойност е била около 50 милиона долара по време на смъртта й през 1994 година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от първата дама Мелания Тръмп (@flotus) на 6 май 2018 г. в 12:07 ч. PDT

Съпругата на Доналд Тръмп е единствена по рода си! Тя е толкова очарователна дама и красива душа на планетата.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Никол Кидман изглежда като дива от 60-те години благодарение на винтидж рокля и стилен аксесоар на седмицата на модата в Милано

Популярни Публикации