„Членовете на моето семейство искаха да се отрекат от мен“: Джули Чен трябваше да си направи операция на клепачите, за да помогне в кариерата и това обиди семейството й

Последната актуална новина „Членовете на моето семейство искаха да се отрекат от мен“: Джули Чен трябваше да направи операция на клепачите, за да помогне в кариерата си, и това обиди семейството й във Фабиоза

Джули Чен отново е под светлините на прожекторите след решението си да напусне популярния CBS ' s шоу Разговорът . Чен беше в шоуто девет години и тя ще остане Голям брат , друг CBS показват, че е била част от

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сигнал за нова тенденция: Жените се обръщат към пластичната хирургия, за да получат външния вид на Иванка Тръмп

Нещо, което движеше кариерата на Джули Чен по телевизията

Чен измина дълъг път от кореспондент в местна новинарска станция в Дейтън, Охайо, до водещ на две популярни предавания в една от най-големите национални телевизионни мрежи. И имаше нещо, което помогна на Чен да напредне в кариерата си по телевизията: Оперирала е клепачи в средата на 90-те, за да направи очите й да изглеждат по-големи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JULIE CHEN (@juliechencbs) на 19 юли 2018 г. в 17:50 ч. PDTРешението да продължите с операцията не беше лесно. В един епизод на The Talk, Чен говори дълго за това, което я накара да отиде под ножа.

През 90-те години Чен беше кореспондент в WDTN-TV, но това, което тя наистина искаше, беше да бъде котва. Тя го повдигна с шефа си, който отхвърли идеята заради външния вид на Чен. Тя си спомни:

Той каза: „Никога няма да сте на това анкерно бюро, защото сте китайци“. И той каза: „Нека си признаем, Джули, колко си приспособима към нашата общност? Колко голяма азиатска общност наистина имаме тук в Дейтън? Нашата публика не може да се свърже с вас, защото вие не сте като тях “.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JULIE CHEN (@juliechencbs) на 8 януари 2017 г. в 17:34 ч. PST

Шефът й продължи, добавяйки още обида към контузията:

И отговори на всичко отгоре: „Поради вашето наследство, заради азиатските ви очи, понякога, когато сте пред камера и интервюирате някого, изглеждате незаинтересовани. Изглеждате отегчени, защото очите ви са толкова тежки, те са толкова малки.

Вижте тази публикация в Instagram

#tbt, когато разклащах фани и се опитвах да си режа бретона

Публикация, споделена от ДЖУЛИ ЧЕН (@juliechencbs) на 30 март 2017 г. в 15:29 ч. PDT

Чен беше наранен от крещящия си расизъм, но я накара да се замисли: Какво ще е необходимо, за да стане котва? Тя се свърза с агент на „големи времена“, който й каза, че операцията с двойни клепачи, за да направи очите й да изглеждат по-големи, би била от полза за кариерата ѝ.

Вижте тази публикация в Instagram

#FBF #RedCarpet #Oscars #DateNight

Публикация, споделена от ДЖУЛИ ЧЕН (@juliechencbs) на 29 септември 2017 г. в 13:59 ч. PDT

Чен се колебаеше. Тя спомена за операцията на родителите си, които не бяха твърде щастливи, но в крайна сметка решиха да я подкрепят. Но разширеното й семейство се почувства обидено. Чен каза:

Членовете на семейството ми искаха да се отрекат от мен, ако го направя.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JULIE CHEN (@juliechencbs) на 13 май 2018 г. в 11:57 ч. PDT

След като получи одобрението на родителите си, Чен продължи с операцията и по този начин започна изкачването си по кариерата. Тя каза:

След като бях направил това, топката се завъртя за мен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JULIE CHEN (@juliechencbs) на 2 февруари 2018 г. в 13:13 ч. PST

Чен не се гордее с решението си, но и тя не съжалява. Тя направи това, което трябваше да направи:

Не обичам да живея със съжаления. Направих го. Продължих напред. Никой не се гордее повече с това, че съм китайка от мен и трябва да живея с решението, което съм взел.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JULIE CHEN (@juliechencbs) на 24 декември 2017 г. в 17:40 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Пластична хирургия на знаменитости: Какво се случи с лицето на Донатела Версаче? И добра причина да не минава под ножа

Дума за операция на двойни клепачи

Хирургията с двойни клепачи, известна още като азиатска блефаропластика, се превърна в най-популярната козметична процедура в Източна Азия. Операцията е често срещана в Япония и Южна Корея и изглежда Китай е подхванал тази тенденция. Процедурата е популярна и сред азиатските американци.

неопределеноmiya227 / Shutterstock.com

Операцията се извършва за добавяне на гънки към единични клепачи (наричани още „монолиди“), с които се раждат около половината от хората в Източна Азия. Операцията с двойни клепачи придава на очите по-голям, „по-западен“ вид.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Fan Bingbing Fan Bingbing (@bingbing_fan) на 5 юли 2017 г. в 5:33 ч. PDT

Процедурата беше критикувана до голяма степен в миналото, тъй като за много хора изглежда като отказ от вашето наследство. Но като South China Morning Post доклади, дори тийнейджъри и младежи го получават сега.

Смятате ли, че тази операция е правилното нещо, ако може да помогне на кариерата ви? Споделете мнението си в коментарите!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как биха изглеждали звездите, ако имаха популярни форми на пластична хирургия

Семейство
Популярни Публикации