Мъже на токчета: Танцуващо трио от Париж Вземете съдии чрез буря с луд номер на момичетата за подправки

Янис Маршал е роден да танцува на токчета. Невероятната му хореография е изключително трудна за жените, но за мъжете - почти невъзможна. И все пак Маршал и изцяло мъжкото му танцувално трио успяха да взривят съдиите, когато взеха „Britain’s Got Talent“ нахлувайки с безумното си изпълнение на Spice Girls на токчета!

Мъже на токчета може да звучи лудо, но това не е нова тенденция . През 1600-1700 г. носенето на токчета се е смятало за статутен символ за мъжете, което е много удобно за онези, които са доста ниски, като френския крал Луи XIV.

В наши дни обаче човек на токчета може да изглежда като луд човек. И все пак, някои от тях могат да издърпат този вид обувки по-добре от жените! Някои дами дори не могат да ходят на токчета, но има мъже, които могат да танцуват в тях.

Янис Маршал и неговата невероятна хореография

Великобритания търси талант съдии идват от много различни среди, така че не е изненадващо, че те имат различни мнения относно това кой трябва да бъде победител в шоуто и да получат награда от £ 250 000, което е над $ 300 000.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от British Got Talent (@bgt) на 22 октомври 2019 г. в 2:00 ч. PDTВъпреки това, една група танцьори напълно шокира всеки един от тях. Янис Маршал и членовете на екипа му, Арно и Мехди, направиха Франция горда, докато изпълняваха безумна рутина на Spice Girls на токчета.

Какво много впечатляващо представяне по-долу:Ако смятате, че това е готино, трябва да проверите какво е измислило талантливото трио за своето полуфинално представяне, защото това ще ви остави без думи!

Янис маршал е невероятен хореограф . Неговите класове в студиото на Бродуей в Манхатън винаги са пълни с хора, които искат да знаят как да танцуват на токчета.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ЯНИС МАРШАЛ (@yanismarshall) на 14 ноември 2019 г. в 4:31 ч. PST

Маршал казва, че винаги е харесвал токчета, защото те представляват непокорната му страна. Сега той не може просто да си представи живота си без тях. Въпреки че талантливият хореограф все още получава известен негатив онлайн, той няма да спре да прави това, което обича по начина, по който го обича.

Развлечения Вдъхновяващи Хора
Популярни Публикации