„Мъжете ме разболяха“: Мари Озмънд си помисли, че е гей, след като е претърпяла продължително насилие като дете

Мари казва, че не е харесвала и не се е доверявала на мъжете, когато е била на около девет години.

Животът на Мари Осмонд беше всичко друго, но не и съвършен. Едно от най-лошите неща, които са й се случвали, е загубата на любимия си син Майкъл, който отне живота си на 19-годишна възраст.

Въпреки че известната певица отгледа още 7 деца, тя не спираше да мисли как би се развил животът на нейния Майкъл. Мари се посвети на повишаване на осведомеността за депресията, тъй като тя също преживя тъмни времена като дете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Marie Osmond (@marieosmond) 15 август 2019 г. в 4:19 PDT

Детството на Мари Осмонд почти съсипва мъже за нея

По време на дискусия на Разговорът , Озмънд се отвори за детството си и как малтретирането я накара да постави под въпрос нейната сексуалност:Когато бях на около осем или девет, всъщност си мислех, че съм гей. Причината е, че бях [малтретиран] до степен, че мъжете ме разболяха. Не им вярвах, не ги харесвах.

CBS Sunday Morning / YouTube

Мари също обърка проблемите с изображението на тялото си с това, че е привлечена от жени, тъй като винаги гледаше на жените със завист и не можеше да разбере какво всъщност чувства:Гледах жени и си помислих „защо гледам жени? Сигурно съм гей. И тогава разбрах - понеже съм мислител - защо Бог ми даде всички тези велики братя и защо ми даде този невероятен баща? И наистина, променено мнението ми за мъжете, което ме накара да почувствам, че това е нещо, което преживях.

Гети изображения / Идеално изображение

За щастие Озмънд подреди проблемите си благодарение на прекрасното си семейство и намери мъж, който я излекува.

Осмонд все пак намери щастие с мъжете

В момента Мари Осмонд е омъжена за Стивън Лайл Крейг. Интересното е обаче, че двойката за пръв път завърза възела през 1982 г., но скоро се разведе през 1985 г.

Гети изображения / Идеално изображение

След като се разведе със Стивън, Мари се омъжи за Брайън Блосил, с когото остана 21 години. И все пак първият й съпруг винаги й беше на ум и затова те се събраха след десетилетия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Marie Osmond (@marieosmond) 4 Май 2019 в 3:54 PDT

Осмонд казва, че е невероятно доволна от Стивън. Както тя каза ХОРА:

Обичам да съм със съпруга си. Той е най-сладкият човек, когото познавам. Той живее, за да служи и наистина се вслушва в нуждите на хората.

Гети изображения / Идеално изображение

Толкова сме щастливи, че Мари я намери една-единствена и най-накрая е щастлива.

Знаменитост Злоупотреба
Популярни Публикации