Психични проблеми и конфронтация с Джордж Клуни: Поглед назад към живота на Ванеса Маркес

Последни новини Психични проблеми и конфронтация с Джордж Клуни: Поглед назад към живота на Ванеса Маркес във Фабиоза

Е звездата Ванеса Маркес загуби живота си в трагичен инцидент със стрелба на 30 август 2018 г. Тя беше млада и красива и можеше да има целия живот пред себе си. Решихме да хвърлим поглед назад към кариерата на Ванеса и нейния път към успеха и, разбира се, към личния й живот, изпълнен с възходи и падения.Млада и перспективна актриса

Феновете познават Ванеса с ролята й на медицинска сестра Уенди Голдман в драматичния сериал Е . Актрисата участва в шоуто в продължение на три сезона.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Звездата на „Голдбъргс“ Джеф Гарлин и съпругата му Марла Досие за развод след 24 години бракНяма нужда да казвам, че нейната роля в Е се оказа голям успех за младата актриса. Това й даде пари и признание, за което мечтаеше.

Въпреки че Ванеса трябваше да напусне сериала след три сезона, тя призна, че е истински късмет да стане член на актьорския състав в най-продължителната медицинска драма на американската телевизия.

ЕgettyimagesМаркес също имаше поддържащи роли в Melrose Place, Изправете и доставете, и Зайнфелд.

Връзката на Ванеса с Джордж Клуни

По време на кариерата си в Холивуд Ванеса имаше възможност да работи с няколко сърдечни сърца от А-списъка, включително Джордж Клуни.

клоуниgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Имахме една и съща болест“: Певицата Гладис Найт изчиства ефира за коментарите си на погребението на Арета Франклин

През октомври 2017 г. Маркес обвини бившия си Е съ-звезда на сексуални нарушения. Просто беше на вълната на Аз също движение, когато множество знаменитости разкриха своите истории за сексуален тормоз.

На свой ред Клуни отрече всякакви обвинения срещу него.

Психично разстройство

Съобщава се, че Маркес страда от психично разстройство, което става причина за трагичната й смърт. Звездата получава припадъци, когато полицаите пристигат на нейно място. Освен това тя беше въоръжена с пистолет. Когато опитът на офицерите да успокоят Маркес се провали, те бяха принудени да открият огън. Ванеса беше на 49, когато тя загубила живота си.

Маркес страда и от имунното разстройство. Тя обясни, че нейната диагноза дори я кара да бъде 'обвързана с дома' поради хронична болка.

След смъртта на Ванеса, Е членове на актьорския състав и фенове почетоха паметта й с трогателни почитания.

Всички, които познаваха Ванеса, я наричаха човек с красива усмивка, добър хумор и жива енергия. Така ще я запомним.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кони Сойер, най-старият работещ актьор в Холивуд, умира на 105 години

Джордж Клуни
Популярни Публикации