Майката на близнаците Merrell имаше труден труд и 1 близнак трудно се възстанови: Над 2 десетилетия по-късно те са по-близо от всякога

Майката на Merrell Twins споделя интимни подробности за раждането им. Тя разкрива как лекарите са се борили за спасяването на второто дете.

The Близнаци Мерел , Ванеса и Вероника, затопляха пътя си в сърцата ни с очарователните си видеоклипове, които ни научиха как да се смеем отново. Неумолимите и ведри еднояйчни близнаци, които спечелиха 2016-та Награда Streamy за най-добро социално предаване на живо, показа на света, че не е нужно да бъдеш мръсен или груб, за да бъдеш смешен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от merrelltwins (@merrelltwins) на 18 август 2019 г. в 17:17 ч. PDTОт 2009 г. без усилие зарадваха феновете си с успеха си в YouTube и дори организираха концерти в масови телевизионни предавания като Джейн Девата н.

Майката на близнаците Merrell имаше труден труд, като близнак имаше проблеми

Въпреки че 2-те скъпоценни камъка са скъпи от света, за техните родители те бяха чудесен подарък, който промени живота им завинаги. Но когато се родиха, нещата не бяха толкова лесни за майка им.

Споделяйки какво се случи в деня, в който се родиха, майка им разкри, че след като Вероника, най-голямата, се е родила нормално, няма прогресия на раждането. Тъй като второто дете все още беше вътре, беше необходимо спешно цезарово сечение и след 45 минути се роди Ванеса.

За разлика от сестра си, Ванеса имаше белодробни проблеми и затруднено дишане, което наложи интензивно наблюдение. За всяка майка усложненията при раждането могат да бъдат плашещи, но за щастие за Уенди Мерел, Ванеса имаше боен дух, тъй като се възстанови навреме.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от merrelltwins (@merrelltwins) на 6 декември 2018 г. в 10:16 ч. PST

Повече от 2 десетилетия по-късно близнаците се сближиха, направиха родителите си горди и докоснаха живота на милиони.

Това е семейна работа: татко им помага да продуцират и редактират видеоклипове

Въпреки че Merrells са талантливи, те не биха могли да го направят без подкрепата на семейството си. Баща им Пол Мерел е музикант и продуцент на видео, който помогна на момичетата да изпълнят мечтите си като артисти.

Като редактира и продуцира своите видеоклипове в YouTube от 2009 г., баща им им помага да затвърдят идентичността си като артисти с разлика.

Оттогава те участват във видеоклипове на AwesomenessTV и вкарват повтарящи се роли в Джейн Богородица като злите доведени сестри на Джейн.

Красивото им пътешествие е доказателство, че ако обичаш това, което обичаш, никога няма да сбъркаш. Пожелаваме им още повече успехи през следващите години.

начин на живот
Популярни Публикации