Единственият син на Мерил Стрийп Хенри е израсъл и е въглеродно копие на майка си

Последни актуални новини Единственият син на Мерил Стрийп Хенри е пораснал и е въглеродно копие на майка си във Фабиоза

Популярната американска актриса Мерил Стрийп, често наричана „най-добрата актриса от своето поколение“, също е любяща майка на четири деца: Хенри Улф Гъмър, Мами Гъмър, Грейс Гъмър и Луиза Гъмър.

Мерил СтрийпГети изображения / Идеално изображениеМежду другото, някои деца решиха да последват стъпките на известната си майка. Както знаем, двете й средни дъщери, Мами и Грейс, са актриси, докато по-малката дъщеря Луиза свърза живота си със сферата на моделирането.

Синът на Мерил Стрийп Хенри

Единственият син на Мерил, Хенри, вече е популярен музикант. 39-годишният американски автор на песни и певец започва кариерата си, когато става съосновател на Ню Йорк инди поп група Браво Силва. След известно време Хенри започва да изпълнява самостоятелно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Henry Wolfe (@henrywolfe) 20 Фев 2019 в 1:38 PSTЗа мен музиката беше по-стимулираща от ден на ден. Това беше нещо, което нямаше нужда да работя по проект, за да практикувам. Мога да го правя винаги и получавам удовлетворение от завършването на песни, които никога не съм получавал от актьорството.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Henry Wolfe (@henrywolfe) 9 юли 2018 г. в 5:39 PDT

Въпреки това той преди това се опита да свърже живота си с актьорството и дори го учи в Ню Йорк в продължение на няколко години. Освен това той дори се появява в някои филми, включително Лъжата, добрият пастир, Улф с Е, и други.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Henry Wolfe (@henrywolfe) 20 август 2015 г. в 2:30 PDT

Мерил Стрийп е толкова щастлива, че има толкова талантливи деца. Между другото, тя е щастливо омъжена за Дон Гъмър от 41 години и след толкова години те все още са влюбени един в друг.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Meryl Streep & Don Gummer (@simplystrummerx) 6 април 2019 г. в 1:06 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Meryl Streep & Don Gummer (@simplystrummerx) 20 април 2019 г. в 7:59 PDT

Освен че е емблематична актриса, Мерил Стрийп е и любяща майка на четири деца и всички те са толкова пораснали и красиви!

Популярни Публикации