Мексиканският певец покани Барак Обама да танцува на латино парти. Michelle’s Look Said It All

Последни актуални новини Мексиканският певец покани Барак Обама да танцува на латино парти. Michelle’s Look Said It All на Fabiosa

Преди няколко години, когато Барак Обама все още беше президент на САЩ, президентската двойка проведе концерт на южната поляна на Белия дом, озаглавен „В изпълнение в Белия дом: Fiesta Latina“. Сред другите известни изпълнители имаше мексиканска певица Талия.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Талия (@thalia) на 18 август 2018 г. в 11:56 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 65-годишна първа дама на Франция, която го разтърси на техно на партито в Елисейския дворец

Концертът беше посветен на честването на испанското музикално наследство, на което бившият президент призна, че е почитател. Бившият президент каза:

Движи ни и има тенденция да ни кара да се движим малко.Това, което прави латино музиката страхотна, е същото, което винаги е правило САЩ страхотни. Уникалната способност да празнуваме различията си, като същевременно създаваме нещо ново.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Всички те са хора“: Човекът купи пица за 54 имигранти без документи, които бяха намерени в ремарке

Талия пееше известната си песен ' Amor a la Mexicana, ' като покани Барак да танцува с нея. Както може да се види във видеото, което вече е вирусно в интернет, Барак не очакваше това. Певицата попита:

Господин президент. С цялото ми уважение, ще танцувате ли с мен?

Мексиканският певец покани Барак Обама да танцува на латино парти. Michelle’s Look Said It All SpiKeGR25 / YouTube

Обама не се замисли два пъти, преди да приеме поканата, докато съпругата му го наблюдаваше от масата им.

Въпреки че танцът продължи само няколко секунди и очевидно липсваше хореография, както мексиканският изпълнител, така и президентът на САЩ изглежда се чувстваха спокойно, преминавайки в ритъма на музиката.

Мексиканският певец покани Барак Обама да танцува на латино парти. Michelle’s Look Said It Allgettyimages

Когато концертът приключи, президентското семейство, заедно с други гости, отправи аплодисменти на изпълнителя и Талия благодари на първата дама и президента за поканата и вниманието им.

Не е сигурно дали Барак е имал проблеми с танца с мексиканския певец, но не мислите ли, че лицето на Мишел е казало всичко?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Жена прогонва мексиканския озеленител и майка му, наричайки ги „Дилъри, изнасилвачи и животни“

Популярни Публикации