Майкъл Дж. Фокс и Трейси Полан празнуват годишнината от сватбата си и трайна любов

- Майкъл Дж. Фокс и Трейси Полан празнуват годишнината от сватбата си и трайна любов - Знаменитости - Fabiosa

В индустрия, в която връзките са толкова непостоянни, колкото и идват, Майкъл Дж. Фокс и Трейси Полан се открояват като една от малкото двойки, които се противопоставиха на шансовете. Дуетът се жени през 1988 г. и само три години по-късно Фокс е диагностициран с болестта на Паркинсон.gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Майкъл Дж. Фокс за болестта на Паркинсон и уроците, които той научи, живеейки в състояниетоВъпреки проблемите, които идват при справянето с болестта, Фокс и Полан останаха заедно и изградиха силно семейство. Сега те имат четири деца и празнуват своите 30тигодишнина от сватбата тази година.

Фокс и Полан се срещнаха на снимачната площадка на ситкома от 1980 г. 'Семейни връзки' . По това време той беше на 24, а тя на 25. Но връзката им не беше любов от пръв поглед. Полан беше по това време с гаджето си Кевин Бейкън, така че почти не прекарваше време с Фокс извън снимачната площадка.gettyimages

Фокс имаше пълни ръце. Неговият филм 'Завръщане в бъдещето' го направи холивудска кралска особа и той се ангажира с това „Факти от живота“ актрисата Нанси Маккеон. По думите на Фокс се говореше, че има връзка с Кортни Кокс, слухове, които той развенча.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Майкъл Дж. Фокс и Трейси Полан още веднъж доказват, че истинската любов побеждава всичко

gettyimages

В крайна сметка Фокс и Полан стават артикул до 1987 г., като стават още по-силни по време на снимките „ Ярки светлини, Голям град ”. И на 26 декември 1987 г., само седем месеца след като започнаха да се срещат, Фокс предложи брак на Полан. Тя каза да.

gettyimages

Двойката започна нестабилно, тъй като получи няколко заплашителни писма. Фокс трябваше да затегне охраната за него и Полан за известно време. Въпреки че избраха тиха сватба в West Mountain Inn в Арлингтън, Вирджиния, пресата все пак ги намери и създаде медийна буря за събитието.

Първото им дете, Сам Майкъл Фокс, е родено на 30 май 1989 г. И лекарите диагностицират Фокс с Паркинсон на 29-годишна възраст. Беше 1991 г. и той получи 10 години активен живот, преди изтощителното заболяване да го направи невъзможно да продължи работата. За съжаление Фокс не прие новините добре.

Актьорът потъна в депресия и се обърна към злоупотреба с алкохол. За щастие той имаше жена си, която да го подкрепя през най-тежките времена.

Около три години след като бях диагностициран, бях добре - и тогава животът стана много по-добър. След това - спомни си той, Трейси ми каза: - Ти се появи отново. Чувството ви за хумор се върна и вие просто бяхте там.

Той разкри състоянието си през 1998 г. и заедно с Полан те се опитаха да намерят лек за това състояние.

Полан остава до него през последните 30 години, въпреки спада на здравето и кариерата на Фокс. По някакъв начин състоянието му дори помогна да промени възприятието й за живота. Говорейки с Опра Уинфри по време на интервю, Полан спомена как състоянието на Фокс е излекувало нейната хипохондрия.

Голяма част от моята корекция е продиктувана от гледната точка на Майкъл. Той е толкова спокоен и толкова приема къде се намира и това улеснява мен, децата и всички около него.

Фокс и Полан посрещнаха дъщерите близначки Акина Катлийн Фокс и Шуйлер Филис Фокс на 15 февруари 1995 г., три години преди да разкрие статуса си. Есме Анабел Фокс е родена на 3 ноември 2001 г.

Не всичко е гладко, но Фокс и Полан се съгласяват, че любовта ги поддържа силни.

Чрез всичко това сме се обичали. И тази любов никога не е умряла.

Освен застъпничеството си за болестта на Паркинсон, Фокс е запален и по решаването на проблема с насилието с оръжие в Америка.

И както винаги, той има любящата си жена до себе си на всяка стъпка от кладенеца. Фокс и Полан продължават да бъдат вдъхновение за милиони американци и фенове по целия свят. Честита годишнина!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Синът на Майкъл Дж. Фокс, Сам Фокс, изглежда точно както баща му е върнал през деня

Популярни Публикации