Синът на Майкъл Дж. Фокс, Сам Фокс, изглежда точно както баща му беше през деня

- Синът на Майкъл Дж. Фокс, Сам Фокс, изглежда точно както баща му беше през деня - Знаменитости - Fabiosa

Всички познаваме и помним Марти Макфлай в Завръщане в бъдещето , който е изобразен от Майкъл Дж. Фокс . Можете ли да повярвате, че това ентусиазирано младо момче, пътувало във времето, вече е 56-годишен баща на 4? Най-големият му син, Сам Майкъл Фокс, вече е на 28 и неговият прилика за бащата е безспорен.

чрез GIPHYПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Поразителна прилика: Парис Хилтън поздравява майка си Кати Хилтън за рождения й ден и споделя трогателна снимкаМарти Макфлай

Майкъл Дж. Фокс е роден на 9 юни 1961 г. и оттогава е неизлечим оптимист. Той дори е написал книга, наречена „Винаги поглед нагоре: Приключенията на неизлечим оптимист“. Дори не ужасно диагностика на болестта на Паркинсон може да промени това. Той създава фондация 'Майкъл Дж. Фокс', за да подкрепи изследователите в търсенето на лечение. Съпругата му Трейси Полан , 57, винаги е подкрепял актьора, откакто са се оженили през 1988 г.

gettyimagesСам Майкъл Фокс е Марти Макфлай младши?

Най-големият син на Майкъл Сам е роден на 30 май 1989 г. и е наследил не само оптимизма на баща си, но и външен вид. Със сигурност се надяваме, че болестта на бащата не е включена в списъка с „неща, които да прехвърля на децата си“. Просто погледнете колко си приличат двамата. Те дори се усмихват по същия начин.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хората виждат човек в лицето на това куче и много от тях са съгласни за приликата!Майкъл и Сам често прекарват времето си заедно, тъй като са в добри отношения помежду си. Известно е, че младият Сам вече върви по стъпките на баща си. Той ще стане актьор като баща си. Може би в римейк на Обратно в бъдещето ? О, това би било толкова страхотно!

Още 3 деца - момичета

Майкъл има още три деца освен Сам и всички те са момичета. Най-малката се казва Есме Анабел Фокс и сега е на 16 години. Акина Катлийн Фокс и Шуйлер Франсис Фокс са близнаци и са родени на 15 февруари 1995 г.

gettyimages

Вижте повече за семейството на Майкъл Дж. Фокс:

Изглежда, че семейството е наистина щастливо и това прави и нас щастливи.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Зашеметяваща прилика между Кити Спенсър и леля й, късната принцеса Даяна от Уелс

Популярни Публикации