Майкъл Джексън веднъж направи сърцераздирателно признание в писмо до своя бодигард

Последни актуални новини Майкъл Джексън веднъж направи сърцераздирателна изповед в писмо до своя телохранител във Фабиоза

Бил Брей, бивш полицай от Лос Анджелис, служи като дългогодишен шеф на сигурността на Майкъл Джексън.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от (@badmoonwalk) 1 януари 2019 г. в 10:25 PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Андерсън Купър и бившата му датираха 9 години и планираха да се оженят, но не се получиОсвен професионални връзки, Бил Брей и кралят на попа попаднаха толкова близки, че бодигардът стана бащина фигура за звездата.Ранди Тараборели, авторът на биографията Майкъл Джексън: Магията и лудостта , наречен Bill Michael’s сурогатен баща.

Писмо на Майкъл

Оказа се, че Майкъл Джексън веднъж написа трогателно писмо до своя телохранител Бил Брей и сега то стана отворено за обществеността. Той е обявен за търг и се очаква да бъде продаден за 18 000 долара.Писмото разкрива връзката на Майкъл Джексън с неговия бодигард, който беше като баща, когото никога не е имал. В ръкописната бележка, написана през 1992 г., Джаксън разкрива за своето травмиращо детство. Кралят на попа разкри, че баща му Джо го е разглеждал само като начин да печели пари.

Джоузеф никога не е имал време за мен, той ме е виждал само като начин да печели пари.

Освен това Майкъл написа колко много обичаше и обичаше Бил, който беше като него баща за него .

Не знам какво би се случило с мен, ако не бяхте наоколо.

Джо Джаксън и Майкъл имал студени и далечни отношения . Но за щастие винаги имаше негов бодигард, който беше готов да го подкрепи всеки момент.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кери Вашингтон запази майчинството си в тайна, но рядка снимка на семейството й най-накрая се появи онлайн

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Michael Jackson (@butyouwannabebad) 5 Май 2018 в 4:35 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Jackson Nation (@jacksonnation2300) 5 юли 2018 г. в 3:51 PDT

В тайно писмо до своя бодигард Бил Брей Майкъл Джексън разкри за тежкото си детство и написа колко много обича Брей, който беше като баща, когото никога не е имал.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хората очакваха всичко друго, но Стив Харви, демонстрирайки певческите си умения по време на веселото си шоу!

Популярни Публикации