Братята и сестрите на Майли Сайръс са пораснали: Баща й, Били Рей Сайръс, е горд баща на 6

Майли Сайръс е може би най-популярното дете на Били Рей Сайръс. Но семейство Сайръс има и други членове с музикални таланти. Запознайте се с братята и сестрите на Майли Сайръс и разберете какво правят в наши дни.

Семейство Сайръс със сигурност знае как да издава талантливи певци. Въпреки че Майли Сайръс и баща й Били Рей са най-известните сред тях, останалата част от клана всъщност са доста влиятелни в съответните области.

Били Рей Сайръс, семеен мъж

Известен като един от най-известните кънтри музиканти на нашето време, Били Рей направи големи крачки в музикалния свят. В резултат на славата му хората винаги се интересуват да знаят какво се случва в личния му живот. Този интерес само се увеличава, тъй като дъщеря му Майли постига популярност в актьорството и музиката.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Били Рей Сайръс (@billyraycyrus) на 30 декември 2019 г. в 16:17 ч. PST

Тя може да е тази, която е отпред и в центъра, но братята и сестрите на Майли Сайръс също работят усилено и също заслужават признание. Но преди да влезем във всичко това, нека да разберем как Били е станал такъв семеен човек.

Според KiwiReport , Първата съпруга на Били беше Синди Смит. Те завързаха възела през 1986 г., но скоро се разведоха. Малко след това той излиза с Кристин Луки и заедно приветстват първото си дете Кристофър Коди през 1992 г.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Били Рей Сайръс (@billyraycyrus) на 5 декември 2019 г. в 8:02 ч. PST

Второто дете на Били дойде благодарение на връзката му с Летисия 'Тиш' Финли. Двойката имаше дете заедно, Майли, която се роди през ноември 1992 г. Били и Летисия в крайна сметка завързаха възела през 1993 г. и продължиха да приветстват още две деца.

В допълнение към четирите си деца по това време, Били Рей осинови и две деца на Летисия от предишна връзка.Братята и сестрите на Майли Сайръс са пораснали: Баща й, Били Рей Сайръс, е горд баща на 6Гети изображения / Идеално изображение

Били Рей Сайръс прави вълни в света на кънтри музиката в продължение на десетилетия, но въпреки това, той също се смята за отдаден баща и съпруг. Семейството му очевидно е било важно за него и той е монументална част от живота им.

Какво правят децата на Били Сайръс?

Запознайте се с децата на Били Рей Сайръс и разберете някои факти за тях.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Били Рей Сайръс (@billyraycyrus) на 10 януари 2020 г. в 16:40 ч. PST

1. Бранди Сайръс

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бранди Сайръс (@brandicyrus) на 8 декември 2019 г. в 12:09 ч. PST

Тя е дъщеря на Тиш Сайръс и бившия й Бакстър Нийл Хелсън. Били я осинови, след като се ожени за Тиш. Според нейните социални медии профил , тя е диджей, който също хостира Вашето любимо нещо подкаст.

2. Проследяване на Кир

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Trace Cyrus (@tracecyrus) на 28 октомври 2019 г. в 14:56 ч. PDT

Той е брат на Бранди и също е продукт на връзката на Тиш с Бакстър. Той беше осиновен и от Били. Той също е музикант и някога е бил част от групата Метро станция . Все още издава нова музика до момента.

3. Кристофър Коди Сайръс

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кристофър Коди Сайръс (@chriscodycyrus) на 26 април 2015 г. в 23:43 ч. PDT

Той е първото дете на Били Рей, за което най-малко се говори. Кристофър веднъж каза Огледалото че се чувства изключен от семейството си, което „гадно“.

4. Майли Сайръс

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Майли Сайръс (@mileycyrus) на 3 януари 2020 г. в 10:25 ч. PST

Може би най-популярният брат и сестра на Сайръс. Тя е актриса и певица, известна с отпадането на хитове в класацията.

5. Брейсън Сайръс

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Braison Cyrus (@braisonccyrus) на 7 декември 2019 г. в 10:17 ч. PST

Той е модел и певец. И въз основа на неговия профил в Instagram, той също е „земеделски производител на червена боровинка“.

6. Ной Кир

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от fuckyounoah (@noahcyrus) на 18 октомври 2019 г. в 14:36 ​​PDT

Тя е известна като малката сестра на Майли Сайръс. Тя направи своя музикален дебют с песента Разплака ме) през 2015г.

Семейният живот на Кир

По всички показания кирите изглеждат сплотена група. Известно е, че си извикват взаимно в социалните мрежи и обикновено имат хубави неща да си кажат един за друг.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тиш Сайръс (@tishcyrus) на 27 декември 2019 г. в 7:26 ч. PST

Гордата майка Тиш обича да споделя полезни снимки, които дават поглед върху връзката на семейството на Сайръс.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тиш Сайръс (@tishcyrus) на 25 декември 2017 г. в 11:56 ч. PST

Що се отнася до Били Рей Сайръс, той отново и отново показва колко горд е с талантливите си деца. Говорейки с E! през 2015 г. Били каза, че обича, че децата му правят това, което обичат, и прегръщат креативността им.

За да видя децата ми да са щастливи, това е всичко, което мога да поискам като татко.

Да бъдеш баща на такива талантливи и известни деца не винаги може да е лесно. Били Рей Сайръс трябва да е трябвало да намери баланс между това да им позволи да изследват света на развлеченията, докато се опитва да гарантира, че са защитени от някои от недостатъците му, включително прекомерната експозиция. Независимо от това, певецът винаги има положителни неща за своите пораснали деца и е доволен от съответните им постижения.

Като се има предвид колко добре са се получили всички, със сигурност може да се каже, че и Били, и Тиш са се справили чудесно с отглеждането на тези млади мъже и жени. И е толкова очарователно, че всички те са наследили музикалния ген на баща си,

Майли Сайръс Музика
Популярни Публикации