Моли Макниърни се гордее със съпруга си, Джими Кимел, че има смелостта да сподели историята на сина си

- Моли Макниърни се гордее със съпруга си, Джими Кимел, че има смелостта да сподели историята на сина си - Новини - Fabiosa

Моли Макнирни не е само един от създателите на популярното шоу на ABC късно вечер Джими Кимел На живо! Тя е и любящата съпруга на водещия на шоуто Джими Кимел. И наскоро тя разкри за причините, поради които толкова се гордее с известния си съпруг.Джими и Моли се ожениха през 2013 г. и отглеждат две общи деца: прекрасно 3-годишно момиченце Джейн и нейното сладко малко братче Били, родено през април 2017 г. Именно последното хлапе разплака известния домакин отпред на камерите, докато споделя емоционалните новини с цялата страна.Малкият Били се роди със сериозно сърдечно заболяване и трябваше да се подложи на операция на открито сърце, когато беше само на три дни. След това Кимел реши да говори в предаването си за здравословните проблеми на Били и проблемите на други деца, които той и съпругата му виждаха в болниците.

В скорошно интервю за Холивудски репортер , Съпругата на Кимел Моли си спомни тази вечер:Не можех да повярвам на силата, която беше необходима, за да разкажа тази история седмица след като се случи. Не трябваше да прави това. Нашето семейство има отлични здравни грижи; той нямаше какво да спечели от това. Направи го за другите хора, които срещнахме в тази болница.

Разбира се, имаше и такива, които благодариха на двойката знаменитости за повишаване на осведомеността за проблема, а имаше и такива, които ги обвиниха, че „политизират“ здравословните проблеми на сина си.

Били ми помага да напиша монолога тази вечер. Ще изложа мислите си относно законопроекта за здравеопазване #GrahamCassidy. #BillCassidy @LindseyGrahamSC

Публикувано от Jimmy Kimmel (@jimmykimmel) на 19 септември 2017 г. в 13:39 PDT

Но за съпрузите това беше просто лична история, която те споделиха с хората.

Днес младият Били е на шест месеца. Той е здрав и щастлив и всички сме много благодарни за вашите молитви, добри пожелания, мисли и подкрепа на @ChildrensLA и детски болници във вашия район.

Публикувано от Джими Кимел (@jimmykimmel) 21 октомври 2017 г. в 10:17 ч. PDT

Малко след като малкият Били направи втората от няколко операции, от които се нуждае, Моли публикува още едно емоционално съобщение Twitter .

Като известни публични личности, Джими Кимел и Моли Макниърни оказват значително влияние върху публиката. И е страхотно да ги видя да се опитват да използват тази сила, за да направят нашия свят по-добро място.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Синът на Джими Кимел се възстановява от успешна сърдечна хирургия

Джими Кимел
Популярни Публикации