Копие от карбон на мама! Дъщерята на Барбара Ръш Клаудия тръгна по стъпките на майка си и изглежда точно като нея

Дъщерята на Барбара Ръш Клаудия наистина е нейното копие!

Известната американска актриса Барбара Ръш е известна най-вече с ролята си във фантастичния филм Дойде от космическото пространство .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Claudia Cowan (@claudialcowan) 13 Май 2018 в 6:19 PDTОсвен легендарна актриса, Барбара Ръш е и майка на две деца: Кристофър Хънтър и Клаудия Коуън. Тя беше официално омъжена три пъти: с Джефри Хънтър, Уорън Кован и Джим Грузалски.Дъщеря Клавдия

Дъщерята на Барбара Ръш Клавдия реши да тръгне по стъпките на своята емблематична майка и да стане публична личност. В момента тя е известен репортер в Канал на Fox News.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Claudia Cowan (@claudialcowan) 1 август 2016 г. в 10:21 PDTМного хора твърдят, че Клавдия е плюещ образ на легендарната си майка!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Claudia Cowan (@claudialcowan) 29 Май 2017 в 3:46 PDT

Освен истински професионалист, Клаудия Коуън е и предана съпруга на спортния агент Стив Бейкър и любяща майка на две деца: Бен и Сабрина.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Claudia Cowan (@claudialcowan) 23 Дек 2017 в 2:00 PST

По време на едно от интервютата си Клавдия разкри, че Барбара Ръш е като наставник за нея и тя наистина я харесва. Ръш гледа историите на Клавдия и винаги й дава обратна връзка, независимо дали е добра или лоша.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Claudia Cowan (@claudialcowan) 11 април 2019 г. в 6:07 PDT

Дъщерята на Барбара Ръш Клаудия наистина е нейното копие!

Популярни Публикации