Карбоново копие на мама! Изображението с възрастова прогресия показва начина, по който принцеса Шарлот може да погледне на 18

Компютърни експерти от Америка, които са работили за подпомагане на полицията в САЩ с многобройни изчезнали лица и случаи на отвличания, са създали уникално изображение, показващо как ще изглежда принцеса Шарлот на 18 години.

Принцеса Шарлот със сигурност е едно от най-сладките кралски деца в света. Единствената дъщеря на херцога и херцогинята на Кеймбридж ще стане още по-красива, докато порасне.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от двореца Кенсингтън (@kensingtonroyal) на 8 юни 2019 г. в 7:07 ч. PDTНа снимката по-долу малката Шарлот позира за майка си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от двореца Кенсингтън (@kensingtonroyal) на 1 май 2019 г. в 14:30 ч. PDT

Трудно е да се каже на кого прилича най-много, тъй като можем да видим и Кейт, и Уилям в нейните черти.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от двореца Кенсингтън (@kensingtonroyal) на 1 май 2019 г. в 14:31 ч. PDT

Но ако сте любопитни да видите как ще изглежда Шарлот в бъдеще, не е нужно да чакате векове!

Принцесата на 18

Компютърни експерти от Америка, които са работили за подпомагане на полицията в САЩ с многобройни изчезнали лица и случаи на отвличания, са създали уникално изображение, показващо как ще изглежда принцеса Шарлот на 18 години.Снимката се базира на снимки на родителите на Шарлот, Кейт и Уилям, както и нейните баба и дядо от двете страни - Даяна и Чарлз, и Карол и Майкъл Мидълтън - на същата възраст.

За да създаде „поглед в бъдещето“, екип от съдебни експерти за прогресия на компютърната ера използва чисто нова технология. Те вярват, че младата принцеса има „генетичен просперитет“, който ще й помогне да се превърне в наистина красива жена в бъдеще. Определено можем да видим това!

Поредното технологично чудо

Учени от университета в Брадфорд отидоха още по-далеч и направиха напредък във възрастта за Шарлот и Джордж.

Експертите по застаряването са използвали нов софтуер за създаване на портрети на деца от Кеймбридж на възраст от две до 60 години.

Тези деца определено са спечелили лотарията за гени, не мислите ли?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ярък грим, разхвърляна коса, дънки и 4 други неща Меган Маркъл вече не може да се отдаде

Популярни Публикации