Майка признава, че мрази снахата на живо по телевизията: Д-р Фил дава съвети как да се справи

Последни новини Майка признава, че мрази снахата на живо по телевизията: Д-р Фил дава съвети за това как да се справите с него на Fabiosa

Днес повечето семейства са изправени пред конфликти, които заплашват да скъсат връзките и да отчудят членовете на семейството един от друг. Какво обаче трябва да се направи, когато се сблъска с начинаещ спор между съпруг и родител?

Майка казва на д-р Фил, че мрази снаха си

В неотдавнашен епизод за д-р Фил представя на зрителите си сериозно предизвикателство, когато е майка искове че мрази съпругата на сина му на живо по телевизията.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Свекър-в-закон? Истината зад падането между кралица Елизабет II и принцеса Даяна

Майката, която смяташе, че снаха й е разглезена, неуважителна и неблагодарна, представя труден сценарий за д-р Фил, който предлага работещо решение за семейството. За да разреши проблемите между двете роднини, известният психиатър им дава съвети относно начините, чрез които те могат да разрешат конфликта си в полза на семейния си съюз.Д-р Фил съветва мъжете да управляват майките си

Майка признава, че мрази снахата на живо по телевизията: Д-р Фил дава съвети как да се справя с нея Майка признава, че мрази снахата на живо по телевизията: Д-р Фил дава съвети как да се справи с нея Д-р Фил / YouTube

Д-р Фил започва, като фокусира вниманието си върху сина, когото той съветва да бъде мостът, който обединява както майка му, така и съпругата му. Лекарят казва на сина, че негова работа е да управлява собствените си хора, тъй като трябва да има граници между новия му живот със съпругата и дъщеря, както и този с майката.Д-р Фил съветва, че синът трябва да управлява своите романтични и майчини любовни сметки, като гарантира, че и двете страни са уважителни една към друга.

Супер докторът съветва синът, че трябва да намери начини да включи майка си в живота си, като същевременно гарантира, че собствените му отношения със съпругата не са нарушени.

Мъж стои до жена си и семейството си срещу всички останали

Д-р Фил каза на сина, че докато той обича майка си, той също трябва да вземе предвид факта, че тя е миналото, докато съпругата и дъщеря му са бъдещето, което трябва да бъде защитено на всяка цена.

Д-р Фил казва, че омразата има силата да раздели семействата

От друга страна, д-р Фил съветва майката да спре да атакува снаха си, тъй като това ще прогони сина й.

Докато майката не реагира по-малко на въпросите, д-р Фил я посъветва, че възприемането на конфронтационен подход към снаха му ще повлияе и на отношенията й с внучката й. Основното послание на лекаря е, че за да намери майката щастие в живота си, тя трябва да слезе от „фурната на омразата“ и да бъде по-отворена за промяна.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Примирие или преструвка? Кралица Летиция демонстрира добри отношения със свекърва си

Омразата е много разрушителна за живота ви

Омразата е силна емоция, която има силата да замърсявайте духа си , вашата душа и да повлияе на отношенията в живота ви. Докато омразата може да бъде насочена към всичко - от храна до филми, омразата към други хора е най-вредна, тъй като може да създаде безкрайни конфликти и да навреди на отношенията.

Майка признава, че мрази снахата на живо по телевизията: Д-р Фил дава съвети как да се справя с нея Майка признава, че мрази снахата на живо по телевизията: Д-р Фил дава съвети как да се справи с неяfizkes / Shutterstock.com

Какво трябва да правите, когато мразите?

Винаги, когато се чувствате омразни, не реагирайте на емоциите си, тъй като омразата създава ирационални и насилствени резултати, които не могат да бъдат отменени. Някои стъпки, които човек трябва да следва, когато се чувства омразен, включват дълбоко вдишване, за да се отпуснете, и предизвикване на ирационалните мисли, като ги замени с балансирани мисли.

Освен това, когато се чувствате омразни към друг човек, избягвайте да се срещате или контактувате с тях и се разсейвайте с активност. С малък контакт възможностите за развитие на негативни чувства значително намаляват, тъй като можете да изгладите различията си с времето.

Във вашия живот омразата трябва да бъде емоция, която контролирате, тъй като спазването на нейната разрушителна сила ще повлияе на положителното развитие на вашето физиологично и общо благосъстояние.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Мразя това момче, което виждам всеки ден в огледалото“: 25-годишен мъж, попаднал в тялото на тийнейджър, се отваря за ежедневните си борби

Популярни Публикации