Mother’s Twin! Единствената дъщеря на Дина Шор Мелиса е въглеродно копие на легендарния артист

Последни актуални новини Mother’s Twin! Единствената дъщеря на Дина Шор Мелиса е въглеродно копие на легендарния артист на Fabiosa

Въпреки че се разведе два пъти, Дина Шор откри какъв е вкусът на истинската любов. Легендарният артист призна, че първият й съпруг, бившият актьор, превърнал се в скулптор Джордж Монтгомъри, е този, който й е оказал най-голямо влияние.Шор веднъж каза, че Монтгомъри е първата й голяма любов. Двамата бяха женени 18 години, но бяха твърде млади, така че с времето се разделиха.Мелиса Ан и Джон Дейвид бяха плодовете на обединението на Дина и Джордж. Мелиса е единствената дъщеря на актрисата и изглежда точно като нея!Каквато майката такава и дъщерята

Когато погледнем Мелиса, определено можем да видим много от известната й майка в нея. Мелиса, известна още като Миси, последва стъпките на майка си и се опита в актьорството.

Удивителният външен вид на Миси и неоспоримата прилика с майка й изиграха голяма роля в нейната кариера. Тя не е спечелила толкова слава, колкото Шор, но е получила няколко добри роли.Сега е на 70 години и е щастливо омъжена за търговец на редки книги. Двойката има 2 прекрасни деца, едното от тях стана успешен адвокат.

Мелиса беше много близка с майка си, но след като беше диагностицирана с рак, Шор не позволи на децата си да я виждат. Тя запазваше в тайна влошеното си състояние, защото искаше да изглежда „безсмъртна“.

Но когато болестта започна да побеждава, Мелиса сподели, че последното желание на майка й е да бъде със семейството си. Тя почина на 77 години, заобиколена от хората, които обичаше най-много, точно както искаше.

Популярни Публикации