Музикална икона Рей Чарлз имаше 12 деца с 10 различни жени и всички те се бориха за богатството му, след като той си отиде

Последни актуални новини Музикална икона Рей Чарлз имаше 12 деца с 10 различни жени и всички те се бориха за богатството му, след като той издъхна Фабиоза

Рей Чарлз почина през 2004 г. на 73-годишна възраст. Впечатляващият музикант беше познат от милиони хора от 50-те години на миналия век.След като стартира кариерата си като джаз и блус пианист, Рей в крайна сметка изгради по-широка кариера през годините, която се противопостави на жанра. Неговите невероятни умения за глас и клавиатура надхвърлиха поп, кънтри и R&B.12 деца се бият за богатството му

Според докладите на LA Times , Рей Чарлз свика среща на всичките си 12 деца през 2002 г. Те пристигнаха с 10 майки помежду си и слушаха как баща им разкрива, че е болен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от КАСТИНГИ КИЕВ (@castings_kiev) на 30 август 2019 г. в 6:26 ч. PDTРей искаше да ги уведоми какво могат да очакват, когато става въпрос за наследство. Голяма част от състоянието му ще бъде оставено на неговата благотворителна фондация, разкрива се, но децата могат да разчитат на 500 000 долара като доверие, които ще бъдат изплатени през следващите години.

Имаше известно объркване колко ще получи всяко дете, което в крайна сметка доведе до битка за богатството му след смъртта му.Правни спорове проследяват наследството му и някои от децата му вярват, че мениджърите на Рей са извършили лошо богатство на баща си. Това означаваше, че в допълнение към неразбирането на богатството му сред децата му, те също се бориха с фондацията на баща си, тъй като се надяваха да спечелят контрола върху името и имиджа на покойния певец.

През 2015 г. беше съобщено, че фондацията е спечелила дело, което е попречило на децата да търсят допълнителни интереси в имението на баща си.

Чест на Белия дом

През 2016 г. Белият дом проведе специално събитие, за да отдаде почит на покойния Рей Чарлз. И според WashingtonPost , осем от децата му не бяха поканени и едно не успя да се справи.

Децата, които бяха там, твърдяха, че повечето деца на Рей не проявяват особен интерес към участие в подобни събития.

Рей Чарлз беше легенда, без съмнение за това. Но семейният му живот беше много сложен, което доведе до много недоволство и спорове, които продължиха дълго време.

Популярни Публикации