Нейт Беркус се отваря за късната си любима: „Той ми показа по-голям живот“

- Нейт Беркус се отваря за късната си скъпа: „Той ми показа по-голям живот“ - Тест - Fabiosa

През 2004 г. Нейт Беркус претърпя ужасна лична трагедия. Същата година той загуби любимия си партньор, фотографът Фернандо Бенгочеа, когато двамата бяха на почивка в Шри Ланка. Ужасното цунами отне живота на Фернандо, както и живота на повече от 3000 души.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Наградената актриса Мишел Уилямс намира любовта десет години след бившия си партньор, Хийт Леджър, смърттаВъпреки че е оцелял след опустошителното природно бедствие, болката на Нейт от загубата на любимата го накара да мисли, че никога повече няма да бъде щастлив. След трагедията интериорният дизайнер се оттегли с Опра и се отвори за загубата си. Той каза:

Имам мъката, с която да се боря. Но аз вярвам, че оцелях, за да имам по-голямо разбиране както за това, което съм имал, така и за това, което все още трябва да спечеля.С течение на времето раната на сърцето на Нейт започна да зараства и той отново се влюби. Но Беркус намери специален и сладък начин да почете паметта на Фернандо с подкрепата на съпруга си Джеремия Брент.

Публикация от Nate Berkus (@nateberkus) 1 юни 2018 г. в 1:23 PDTНейт се жени за Джеремия, който също работи в интериорния дизайн, през 2014 г. Опра беше един от гостите на сватбата, където обетите на Джеремия към Нейт включваха сладки думи, посветени на покойния партньор на Нейт.

Публикация от Nate Berkus (@nateberkus) 3 Май 2018 в 11:16 PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Честито! Nate Berkus и Jeremiah Brent посрещат момченце чрез сурогат

По време на интервю с Опра той каза:

Да, този път сме женени, но [Фернандо е] определено е част от него. Странно се чувствам свързан с него. Почитам тази история.

Двойката реши да почете Фернандо по специален начин - кръстиха сина си на него.

Публикация от Nate Berkus (@nateberkus) 22 Май 2018 в 10:18 PDT

Гордите татковци посрещнаха второто си дете, Оскар Майкъл Брент-Беркус, на 26 март. Те разкриха, че бебето е кръстено на бившия партньор на Беркус, чието второ име е Оскар.

Публикация от Nate Berkus (@nateberkus) 4 Май 2018 в 11:02 PDT

Какъв сладък жест!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Толкова сладко! Нейт Беркус и Джеремия Брент споделят първата снимка на момченцето си Оскар

Изкуство
Популярни Публикации