NCIS: Звездата от LA Даниела Руа и съпругът й Дейвид Пол Олсен и двамата се срещнаха с „ужасните хора“, преди да бъдат създадени от неговия брат и нейния колега

Последни актуални новини NCIS: Звездата от LA Даниела Руах и съпругът Дейвид Пол Олсен и двамата се срещнаха с „ужасните хора“, преди да бъдат създадени от брат му и нейния колега във Фабиоза

NCIS: Героите от Лос Анджелис Кенси Блай и Марти Дийкс най-накрая са женени. След дълго чакане телевизионната двойка завърза възела, заобиколен от всички ваши любими от NCIS: LA. Един въпрос, който може да възникне, е дали Кенси и Дийкс са женени в реалния живот. Отговорът е не! Да, Даниела и нейният колега Ерик Кристиан Олсен (той играе Deeks) са свързани в реалния живот повече, отколкото бихте могли да си представите.

Вижте тази публикация в Instagram

Съобщение, разпространено от NCIS: LOS ANGELES (@ncisla) 10 Бер 2019 р. около 6:57 PDTЛюбовна история на Руат и Олсен

Актрисата в реалния живот има също толкова завладяваща любовна история с брат на Ерик, който всъщност се превърна в неин съпруг Дейвид Пол Олсен.Руа и Олсен отидоха на първата си среща през февруари 2011 г., разкри Ерик в интервю за шоуто на кралицата Латифа. По това време той каза, че брат му и неговата звезда са и двамата с 'ужасни' хора и мразеше да го види.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Даниела Руах (@danielaruah) 19 Cher 2018 р. около 8:07 PDTПочувства, че нито един от двамата не може да бъде себе си, затова реши да опита и да ги събере. За щастие брат му беше неговият двойник, така че имаше идеалното място да ги представи.

„Когато се събраха, тъй като [Дейвид] влезе да прави каскади, щях да му кажа нещо хубаво за нея и след това да му кажа нещо за нея“, каза той в интервюто през 2014 г. „Това беше достатъчно, за да ги накара да започнат разговор и това стана тази прекрасна връзка.“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Даниела Руах (@danielaruah) 8 февруари 2019 г. в 5:27 PSTРеакцията на Ерик

Схемата на Ерик се получи по-добре, отколкото можеше да се надява, тъй като скоро беше благословен с племенник от двойката. В интервюто той се потупа по гърба за успеха си в мачовете.

„Сега двама от любимите ми хора току-що имаха трети“,

- той каза.

Сега те са четиричленно семейство, които са посрещнали дъщеря Сиера няколко години след сватбата им. Ривър вече е на 6 години, докато Сиера е на 3. Семейството е любимо на феновете със своите групови снимки в Instagram.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Даниела Руах (@danielaruah) 2 януари 2019 г. в 8:18 PST

Семейството все още е близко с Ерик и съпругата му Сара Райт Олсен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Даниела Руах (@danielaruah) 12 декември 2018 г. в 8:17 PST

Свекървите също имат две деца на същата възраст като Ривър и Сиера, така че изглежда, че те ще бъдат преплетени за години напред, както на екрана, така и извън него.

Популярни Публикации