„NCIS“ Линда Хънт е толкова щастлива в брака си: Тя има влюбена съпруга, с която са заедно от 32 години

Последната актуална новина „NCIS“ Линда Хънт е толкова щастлива в брака си: Тя има влюбена съпруга с когото са заедно от 32 години на Fabiosa

Линда Хънт наистина е щастлив човек. Тя има успешна кариера и обществено възхищение. Но по-важното е, че тя има любящ партньор в живота - прекрасната си съпруга Карън. Каква е тайната на техния силен и траен брак? Нека разберем.чрез GIPHY

Щастливият брак на Линда Хънт и Карън Клинеа

Линда Хънт направи името си и открадна сърцата на феновете след дебютната й телевизионна поява в емблематичната Попай преди почти 40 години.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Накрая! Линда Хънт прави изненадващо завръщане към „NCIS: Лос Анджелис“, след като пропусна целия сезон 10

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от NCIS: LA ️ (@ncislaloving) на 3 март 2019 г. в 15:59 ч. PSTПробивът на Линда дойде, когато тя се появи Годината на опасен живот , където женската актриса изигра мъж. Хънт дори получи Оскар за страхотното си изпълнение във филма.

За разлика от повечето известни холивудски звезди, Хънт има успех не само в кариерата си, но и в личния си живот. The NCIS: Лос Анджелис звезда е щастливо омъжена за партньора си от 32 години, Карън Клинеа.Линда и Карън се ожениха през 2008 г., но започнаха да излизат много по-рано, през 1987 г. Двойката няма деца, но са горди собственици на две очарователни домашни кучета.

Линда обича да се шегува с любовта си съпруга:

Карън е с шест години по-млада, но аз й прощавам всеки ден.

чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Силен, щастлив и траен брак: Как може човек да го постигне?

Поддържане на нисък профил

Каква е тайна за Хънт и Клинея щастлив брак ? Съпрузите обясняват, че всъщност нямат тайна, а просто се обичат и се опитват да прекарат всеки ценен момент заедно.

Линда и Карън предпочитат да запазят личния си семеен живот. Двойката живее в красиво бунгало в исторически квартал на Холивуд.

Хънт и съпругата й заявиха, че искат мечтаната им къща да бъде подходяща за тях, техните кучета и всички гости. Съпрузите се опитаха да направят дома си гостоприемен и да се наслаждават на дни и нощи в топла атмосфера в компанията един на друг и на любимите си домашни любимци.

Често гледаме прозореца на солариума и си мислим колко е хубав.

Както виждате, трайните и щастливи бракове не са измислица в Холивуд. Известната Линда Хънт и нейната прекрасна съпруга Карън ни дават ярки доказателства.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовна история и щастлив брак на Лили Томлин и Джейн Вагнер

Популярни Публикации