Звездата от „NCIS: Ню Орлиънс“ Дарил Мичъл беше парализиран след катастрофа с мотоциклет, но това не му попречи да следва мечтите си

Последната актуална новина „NCIS: Ню Орлиънс“ звездата Дарил Мичъл беше парализиран след катастрофа с мотоциклет, но това не му попречи да следва мечтите си във Фабиоза

По време на семейна ваканция на остров Варшава близо до Бофорт през ноември 2000 г. животът на тогавашния 36-годишен Дарил Мичъл се промени напълно. Той претърпя инцидент с мотоциклет, който го остави с няколко наранявания, но най-лошото беше, че той повреди гръбначния си мозък.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дарил Мичъл (@darylchillmitchell) на 3 юни 2017 г. от 8:30 ч. PDTУжасната травма остави актьора парализиран от гърдите надолу. Обвинява себе си, като казва, че той е решил да се вози по непознатия път в тъмното без каска.

Мичъл обаче не позволи на травмата му да съсипе живота му

От години NCIS: Ню Орлиънс звезда се радваше на работата си като успешен телевизионен актьор. Но след нараняване на гръбначния мозък мнозина биха си помислили, че увреждането му сложи край на кариерата му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дарил Мичъл (@darylchillmitchell) на 9 август 2017 г. в 18:50 ч. PDTНо Мичъл се зае с новата глава в живота си и успя да се върне обратно в светлината на прожекторите. Говоря със Списание СПОСОБНОСТ , Дарил обсъжда новия си живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дарил Мичъл (@darylchillmitchell) на 24 януари 2018 г. в 22:32 ч. PST

Мичъл е застъпник за даването на работа на актьори с увреждания, призовавайки ги да бъдат „по-буйни:“Всъщност е въпрос на това какво трябва да направим, какво сме готови да направим като хора с увреждания. Трябва да бъдем по-буйни. Трябва да уведомим света, че сме тук.

Актьорът даде за пример иконите си Стиви Уондър и Рей Чарлз, защото никога не са били възприемани като хора с увреждания.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дарил Мичъл (@darylchillmitchell) на 7 юли 2019 г. в 10:22 ч. PDT

Той обясни:

За мен те бяха просто Рей Чарлз и Стиви Уондър. Те бяха слепи и бяха талантливи. Но те никога не са били „инвалиди“. Така че просто никога не съм мислил за това.

Актьорът сподели, че това, което наистина му е помогнало, е да се научи как да отклонява вниманието на хората от състоянието му към таланта му. Той отбеляза, че разчитането на чувството му за хумор е най-доброто нещо, което може да направи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дарил Мичъл (@darylchillmitchell) на 13 септември 2019 г. в 7:09 ч. PDT

Мичъл е такова вдъхновение за много хора, които смятат, че никога няма да могат да живеят пълноценен живот след нараняване.

Популярни Публикации