Драма извън екрана на „NCIS“: Поли Перет е имал вражда с Кот Де Пабло много преди конфликт с Марк Хармън

Последна актуална новина „NCIS“ извън екрана: Поли Перет имаше вражда с Кот Де Пабло много преди конфликт с Марк Хармън във Фабиоза

О, БОЖЕ МОЙ! NCIS драмата извън екрана е не по-малко вълнуваща за наблюдение, както тази на любимите ни герои. Идва още един! Изглежда, че Поли Перрет е имал вражда с Кот де Пабло много преди нейните разногласия с Марк Хармън. За какво ставаше въпрос?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cine con Serie (@cineconserie) на 7 юни 2019 г. в 16:45 ч. PDTДрамата извън екрана на „NCIS“ продължава

През толкова години по телевизията, NCIS не спира да изненадва многобройните си фенове с интересни сюжетни линии и неочаквани обрати.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ncis.official (@ ncis.official) на 12 юни 2019 г. в 2:40 ч. PDT

Взаимоотношенията в реалния живот на екипа на актьорите обаче са не по-малко интригуващи като тези на техните герои. Някои актьори напускат шоуто по неизвестна причина; други се връщат внезапно.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Promiflash (@promiflash) на 12 юни 2019 г. в 13:36 PDT

Един от най-обсъжданите NCIS ’ извън екранните драми е свързана с претенциите на Поли Перет срещу нейния съ-звезда Марк Хармън. Поли, който напусна сериала след сезон 15, обвини Марк, че я е нападнал физически на снимачната площадка. Феновете все още чакат как CBS ще се справи с конфликта.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @ncis_cast на 4 юни 2019 г. в 17:09 ч. PDTВражда с Кот дьо Пабло

Но изглежда, че Марк Хармън не е единственият член на актьорския състав, с когото Перет е имал разногласия.

Съобщава се, че актрисата враждува с другата си звезда Кот де Пабло. Всичко започна, когато де Пабло току-що потвърди, че напуска сериала.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Жан-Шарл (@cotedepablosworld) на 12 юни 2019 г. в 8:36 ч. PDT

Феновете на Кот ‘нападнаха’ Поли онлайн, като я помолиха да спре да коментира напускането на де Пабло. След това актрисата спря да туитва за известно време. За щастие скоро драмата се успокои.

Въпреки докладваната вражда между Поли и Кот, Перрет коментира излизането на де Пабло от NCIS по доста топъл начин. Тя каза, че ще пропусне Коут на снимачната площадка и че „заминаването й ще бъде трудно за техните герои“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от PauleyPerretteFan (@pauleyperrettefan) на 1 юни 2019 г. в 10:59 ч. PDT

Кот дьо Пабло се завръща в „NCIS“

Между другото, беше потвърдено, че Кот дьо Пабло се завръща в NCIS през сезон 17. Въпреки това все още не е ясно как точно продуцентите ще съживят нейния герой, след като тя е била „убита“ през сезон 13.

чрез GIPHY

По-рано де Пабло коментира възможното й завръщане в емблематичната поредица:

Бих помислил да се върна в шоуто, ако моят герой получи интересна сюжетна линия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от акаунт на фен на Кот де Пабло (@cotedepablo_fan) на 12 юни 2019 г. в 3:18 ч. PDT

Сега разбираме защо толкова много хора обичат и гледат NCIS за всички тези години. Извън екрана животът на шоуто се вълнува с всеки нов сезон.

Популярни Публикации