Звездата от ‘NCIS’ Лора Сан Джакомо се срещна със съпруга си от 20 години Мат Адлер на снимачната площадка и оттогава не се разделят

Днес Лаура Сан Джакомо е любяща съпруга и почитателка.

Актрисата Лора Сан Джакомо се срещна с любимия си 20-годишен съпруг Мат Адлер на снимачната площадка и оттогава те поддържат брака си щастлив и силен.

Био и новини на Лора Сан Джакомо днес

Звездата от Гети изображения / Идеално изображение  • Лора е известен филантроп и социален активист. Тя подкрепя редица благотворителни организации.
  • По време на кариерата си актрисата беше номинирана два пъти за „Златен глобус“.
  • Лора беше женена два пъти. Тя се разведе с Камерън Дай след осем години брак.
  • Тя споделя син с първия си съпруг. Момчето е родено с здравословни проблеми : той има церебрална парализа.

Звездата от Гети изображения / Идеално изображение

Съпругът на Лора Сан Джакомо №2

След като първият й брак се проваля, Лора Сан Джакомо решава да се съсредоточи върху кариерата си и сина си Мейсън. Но любовта идва, когато по-малко я очакваме, нали?

Лора я срещна втори съпруг , любовта на живота й, Мат Адлер на снимачната площадка Miami Vice. Мат е актьор, така че двамата споделят еднакъв интерес към актьорството. Адлер се появява в много тийнейджърски филми с поддържащи роли, включително Сънувайте малка мечта и Северен бряг. Освен това е талантлив гласов актьор. Мат Адлер докладва нетна стойност е около 200 000 долара.Скоро след първата им среща Мат попита Лора за среща. Можем да кажем, че това беше наистина любов от пръв поглед. След няколко срещи Мат и Лора осъзнаха, че не могат да стоят повече разделени. Влюбените птици завързаха възела през 2000 г. на частна церемония с присъстващи близки приятели и членове на семейството.

Лора Сан Джакомо и Мат Адлер поддържат брака си щастлив и силен в продължение на 20 години и броят.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Haute Dog LA (@hautedogla) 3 септември 2019 г. в 12:47 ч. PDT

Детето на Лора Сан Джакомо

Както вече споменахме, NCIS звезда отглежда сина си със специални нужди, Мейсън. Лора и вторият й съпруг Мат Адлер нямат собствени деца, но Мат се превърна в баща на детето на Лора.

Звездата от Гети изображения / Идеално изображение

Поради болестта на сина си, церебрална парализа, Лора подкрепя множество проекти, насочени към подпомагане на деца с увреждания. Актрисата иска да повиши осведомеността сред родителите на деца със специални нужди, които чуват „сърцераздирателни прогнози, които толкова често не са верни“.

Актрисата казва, че вместо да разпространяват паника, лекарите трябва да кажат на такива родители:

Това е най-големият подарък, който ще получите ... Ще разберете смисъла на родителството повече, отколкото някога сте могли.

Примерът на Лора Сан Джакомо и нейната отдаденост на всичко, което прави, заслужават най-голямото възхищение. Тя е страхотна актриса, но което е по-важно, тя е любяща съпруга и грижовна майка. Често чуваме за „истински сродни души“ и ако ни помолите да назовем тези, ние ще изберем Лора Сан Джакомо и Мат Адлер.

Подобно на всички нас, те също имат възходи и падения в брака си, но знаят как да запазят тази специална блясък помежду си. Пожелаваме на Лора и Мат да отпразнуват още много предстоящи годишнини от сватбата заедно!

Двойки знаменитости
Популярни Публикации