Синът на Майкъл Уедърли „NCIS“ Август е пораснал и ни дава вибрациите на Тони ДиНоцо

Последната актуална новина „NCIS“ Синът на Майкъл Уедърли Август е пораснал и ни дава вибрациите на Тони ДиНоцо за Fabiosa

Антъни ДиНоцо е нашата любов №1! Е, всъщност това е Майкъл Уедърли, но главният му герой продължава NCIS е О. Боже мой. Бог.

Личният му живот не беше благоприятен

Точно като много известни личности , Майкъл Уедърли не успя в първия брак. Той беше свързан с американска актриса и неговата звезда 2 телевизор серия Любящият и градът , Амелия Хайнле през 1995г.NCIS (2003) / CBS

Гети изображения / Идеално изображение

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Синът на Марк Хармън Шон е израснал и стъпва по същия път като баща му, който ще бъде актьорВъпреки че двойката се отказа от него 2 години по-късно, те споделят син на име Август и той е този, за когото ще говорим.

Толкова красив като бащата!

Да изглеждаш добре не е основният показател, но Август Уедърли се превърна в красив мъж, точно като 50-годишния си баща Майкъл.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Weatherly addicted (@weatherlycious) на 22 октомври 2014 г. в 1:50 ч. PDTВъпреки че Август наследи повече черти от майка си Амелия, младежът все още придава същия тлеещ вид и онези нахални вибрации на Тони ДиНоцо.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Follow Me Please! (@ ncis_fanpage101_tivaforever) на 4 януари 2015 г. в 9:05 ч. PST

Всъщност Август е млада версия на високопоставения му баща. Смятаме, че той ще бъде идеалният млад DiNozzo На NCIS .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от MICHAEL WEATHERLY ADDICTED (@tiva_tali_mote_weatherly) на 30 ноември 2014 г. в 13:02 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сбогом агент Макги? „NCIS“ предизвиква слухове, че Шон Мъри може да напусне шоуто

Хей, а ти? Харесвате ли Август или младия Майкъл Уедърли?

Но сега актьорът е щастлив човек

След неуспешния брак с Амелия Хайнле и годежа с Джесика Алба , NCIS звездата се озова около друга жена. Той завърза възела с Бояна Янкович през 2009 г. и двамата сега са щастливо женени.

Гети изображения / Идеално изображение

Двамата споделят две красиви деца: дъщеря Оливия и син Лиъм. Майкъл призна, че е имал трудности при управлението на кариерния живот и семейството, така че след напускането NCIS , той получи шанс да прекара повече време със съпругата си и децата си.

Майкъл Уедърли несъмнено е сладур. Той се нарича „издънка“, защото е готов да направи всичко за семейството си. А, той е съвършенството.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Назад ли е „NCIS“ Ziva David? Нов трейлър „NCIS“ на Super Bowl изпуска основен намек при завръщането си

Популярни Публикации