„NCIS“ Двете деца на Шон Мъри са пораснали и са толкова прекрасни и сърцати, колкото и техният баща

Последната актуална новина 'NCIS' Двете деца на Шон Мъри са пораснали и толкова прекрасни и сърцати, колкото и техният баща на Fabiosa

Шон Мъри е талантлив холивудски актьор, известен най-вече с безупречната си роля на Тимъти Макги в дългогодишния сериал NCIS .Феновете се надяват, че все пак ще имат възможност да гледат актьора на CBS мрежа в сезон 17, който идва съвсем скоро заедно с официалното завръщане на Кот де Пабло.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @ncis_cast на 20 май 2019 г. в 15:27 ч. PDTТой е установил значителния си статус и оттогава не се забавя. Мъри просто показа, че е дори много по-добър на живо от неговия персонаж на екрана, който също се нарича McGoogle, McNerd и McJagger.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вероника (@_. Scourges_return._) на 17 април 2019 г. в 4:21 ч. PDTНо е време да поговорим за ролята му на истински баща на две красиви деца. Като се вземат предвид снимките в социалните медии, честно е да се каже, че той е отдаден съпруг и баща.

През 2005 г. Шон Мъри се ожени за Кари Джеймс и те споделят 12-годишна дъщеря Кейтлин Мелиса и 9-годишен син Ривър Джеймс.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от tiva (@agentiva) на 16 април 2019 г. в 23:20 ч. PDT

The NCIS звездата има специално място за жена си и децата си и следователно държи семейството си скъпо и прави всичко възможно да ги пази в безопасност и щастие

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кари Мъри (@fabulouscm) на 21 октомври 2017 г. в 7:40 ч. PDT

Шон Мъри също обожава съпругата си Кари. Те яздят вълните и се придържат заедно от 14 години и още тепърва предстои!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кари Мъри (@fabulouscm) на 26 януари 2019 г. в 22:27 ч. PST

Става съвсем очевидно защо Мъри е такъв пример за баща - собственият му баща, Крейг, самият той е бил страхотен родител.

Крейг прекарва 30 години като морски офицер, така че това му дава сила, търпение и мъдрост. Шон прекарваше много време с баща си, както във военноморските бази, така и извън тях.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вероника (@_. Scourges_return._) на 16 април 2019 г. в 11:42 ч. PDT

Шон Мъри се гордее с баща си, който беше неговият жив пример за това как родителите трябва да се държат с децата си и как семейството е най-важното нещо в света.

Популярни Публикации