Съпругата на Не-Йо: Интересни факти за бившата звезда на риалити Кристъл Смит

Съдията от World of Dance Не-Йо е женен от 2016 г. и дуетът има две деца заедно. Посетете нашия уебсайт, за да проверите последните актуализации за съпругата на Не-Йо, Кристал Смит.

Не-ЙоГети изображения / Идеално изображение

Всеки, който е запознат с NBC Светът на танца вероятно е запознат с Ne-Yo. Не-Йо, родена Shaffer Chimere Smith, е един от съдиите в шоуто заедно с Дженифър Лопес и Дерек Hough. Като поп звезда той вкарва състезателите и решава кой ще премине в следващия кръг.Феновете веднага се влюбиха в Не-Йо и много от тях може да са любопитни дали е женен и дали има деца. Не-Йо е горд съпруг на бившата звезда и риалити телевизионна звезда Кристъл Смит.

Ето какво трябва да знаете за певеца и семейството му.

Интересни факти за съпругата и семейния живот на Не-Йо

Коя е съпругата на Не-Йо?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от NE-YO (@neyo) на 9 април 2019 г. в 15:24 ч. PDTКристъл Смит е родена като Кристъл Реней Уилямс през 1989 г. Тя е отгледана от баба си във Форт Майърс, Флорида. Момичето започна работа, когато беше тийнейджър, за да се издържа. След това тя се премества в Лос Анджелис, за да започне кариера в света на модата. В допълнение към кариерата си на модел, Кристал участва и в краткотрайно риалити, озаглавено Платиненият живот.

Ne-Yo и Crystal са работили заедно

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от NE-YO (@neyo) на 31 декември 2019 г. в 9:32 ч. PST

Те се срещнаха за първи път през 2015 г., когато Ne-Yo работеше по албума си Нехудожествена литература . Тъй като певицата искаше да заснеме кратък филм с албума, той стигна до Кристал, за да обсъди потенциалното й моделиране в него. В интервюто си за Хора, Не-Йо каза:Първоначално срещата ни беше строго служебна.

Въпреки че Кристал пристигна с два часа закъснение, двойката бързо се видяха очи в очи и започнаха „опознаване.“ Няколко седмици по-късно започна да се среща и както разкри Ne-Yo Хора:

Оттогава почти е блаженство, не мога да лъжа.

Беше любов от пръв поглед

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от NE-YO (@neyo) на 30 юни 2018 г. в 18:51 ч. PDT

Връзката им се разви много бързо, тъй като бяха сигурни, че това е истинската любов. Не-Йо си спомни:

Борях се с това, защото когато се срещнах, бях неженен от около година и половина и ми беше приятно да съм неженен. Обикновено не съм човекът, който бързо да влезе във връзка.

Той добави, че Кристал „Хвърлих гаечен ключ в цялата си самотност.“

Не-Йо признава, че е правил много грешки по време на предишните си връзки

Не-ЙоГети изображения / Идеално изображение

Не-Йо е имал връзка с Мониета Шоу, преди да се срещне с Кристал. В интервюто си с Vibe , художникът каза, че е правил грешки по време на времето си с Шоу, но ако му се даде възможност, щеше да направи нещата по различен начин. Той каза:

Двете ми най-големи деца са с Monyetta Shaw, с която бях във връзка преди това, осъзнах, че едно от многото неща, които съм сгрешил в отношенията си с Monyetta, не е преодоляло връзката, в която бях, преди да имам с нея.

Сватбата им беше невероятна

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от NE-YO (@neyo) на 20 февруари 2019 г. в 14:00 ч. PST

Дуото завърза възела на церемония на плажа в Лос Анджелис през февруари 2016 г. Кристал очакваше първото им бебе по това време. Булката е носила рокля на Jean-Ralph Thurin, която допълва нейния стил по майчинство, според Хора. Тя роди първия им син само няколко седмици след сватбената им церемония. Толкова сладко!

Crystal вдъхнови някои от музиката на Ne-Yo

Когато връзката им току-що започна, Кристал 'изложи мръсното си пране' говорейки за предишните си връзки. Тя също така разкри какво работи и какво не работи с бивши партньори. Не-Йо призна, че тези думи са го вдъхновили като музикант. Той каза Същност :

След този разговор имах списък за пране и недостатъци във връзка с връзката с нея и взех този списък и го превърнах в песен и тази песен е „Добър човек“.

Отначало Ne-Yo не беше готов да създаде семейство с Crystal

Въпреки че Не-Йо знаеше, че Кристал е неговата специална, той първоначално не искаше да се установява с нея. Певецът много се радваше да бъде ерген - и беше в този момент от година и половина, както той каза Хора. Поп звездата преди това беше сгодена за Monyetta Shaw и те посрещнаха две деца заедно.

Връзката между Не-Йо и Кристал беше толкова очевидна, че той промени мнението си. Не-Йо реши да предложи предложение спонтанно, тъй като нямаше никакви сериозни планове и дори пръстен. В интервюто си с Хора , художникът добави:

Бяхме в хотелската стая и си говорехме: „Обичам те, не мога да живея без теб“, такива неща. И аз бях точно като „Е, защо тогава не се ожениш за мен?“, А той беше като „Нямам пръстен“ и бях като „Приличам ли на типа на момиче, което се нуждае от пръстен, за да бъде предложен?

Звучи толкова романтично, нали?

Те посрещнаха двама сина заедно

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SJ и Роман Смит! (@themsmithboyz) на 17 октомври 2018 г. в 10:03 ч. PDT

Ne-Yo и Crystals имат две момчета заедно: Shaffer Smith, Jr. и Roman Alexander-Raj Smith. Двойката посрещна Шафър Смит-младши през март 2016 г., а вторият им син Роман Александър-Радж Смит се роди през юни 2018 г. В интервюто му с Връзка , певецът разкри как родителството е променило живота му:

Децата се превръщат в малки касетофони и въпреки че нещата звучат по-сладко, идващи от тях, не искате вашето четиригодишно дете да тича наоколо с викове [лоши] думи. От родителите зависи да се уверят, че детето им не е ужас.

Децата им заедно имат свой собствен акаунт в Instagram.

Те винаги се подкрепят

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от NE-YO (@neyo) на 4 декември 2019 г. в 11:36 ч. PST

Crystal е най-верният фен на Ne-Yo. Жената, заедно с двете им деца и две доведени деца, се присъедини към съпруга си на NAACP Image Awards 2019, където Ne-Yo беше отличена. Тя написа:

Поздравления за почитаемата ти NAACP мадама! Това е голямо ГОЛЯМО нещо, добре! Обичам семейството си!!!

Междувременно в емисията на Ne-Yo ще намерите множество сладки публикации, в които се заявява любовта и признателността му към прекрасната му съпруга.

Каква любовна история! Не-Йо и Кристал са лудо влюбени и изглеждат толкова щастливи заедно. Вярваме, че бракът им ще бъде силен и дълготраен. Изглежда, че Не-Йо намира своя специален и родителството го е променило към по-добро, съгласни ли сте?

Знаменитости
Популярни Публикации