Никога не е закъсняло: Сюз Орман е намерила сродна душа на 50 и те са били заедно повече от 17 години

Най-новите новини, които никога не са закъснели: Сюз Сърман е намерила сродна душа на 50 и те са били заедно повече от 17 години във Фабиоза

Ако сте запален читател на книги, тогава името Сузи Орман би трябвало да звъни. Родената Сюзън Лин Орман, 68-годишната е американска авторка, която е написала девет бестселъра на New York Times.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Suze Orman (@therealsuzeorman) на 30 август 2018 г. в 14:10 ч. PDTОсвен това е финансов съветник и телевизионен водещ. Нейното шоу „Шоуто на Суз Орман“ се провежда 13 години от 2002 г. насам.Орман си създаде доста име както в шоубизнеса, така и във финансовия свят, като всичко това постигна в ранна възраст. За любовния й живот обаче не може да се каже същото, тъй като тя не намери сродна душа, докато навърши 50 години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Suze Orman (@therealsuzeorman) на 16 март 2013 г. в 15:25 ч. PDTЛюбовна история на Suze

Като се има предвид епохата, през която Сузе израства, това е изненада за мнозина на 25 февруари 2007 г., когато финансовият гуру излиза като лесбийка.

По време на интервю с Списание New York Times , Сюз беше попитана дали е омъжена и тогава тя каза на света, че има връзка с жена на име Кати Травис и че са заедно от седем години.

Никога не е закъсняло: Сюз Орман е намерила сродна душа на 50 и те са били заедно повече от 17 годиниГети изображения / Идеално изображениеПо думите й:

„Ще продължим седем години. През целия си живот не съм била с мъж. Все още съм девствена на 55 години. '

Независимо колко шокиращо е било това разкритие за много хора, Сюз е истински щастлива, че е намерила Кати. Докато е на Oprah’s Къде са сега? ’Авторът даде подробности, открити за намирането на сродна душа в партньора си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Suze Orman (@therealsuzeorman) на 27 декември 2017 г. в 17:09 ч. PST

Телевизионният водещ, който е известен с това, че дава финансови съвети, обясни, че всички материални придобивки в света не се сравняват с намирането на някой, когото обичате. Тя определи намирането на сродна душа като „най-голямата мечта“.

След това Сюз продължи да говори за ефекта на Травис върху живота й.

„Намерих KT на 50-годишна възраст, това беше преди 15 години. KT наистина е светлината на живота ми. Тя ме кара да вървя по начини, за които никога не съм мислил. “

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Suze Orman (@therealsuzeorman) на 2 септември 2014 г. в 12:51 ч. PDT

Въпреки че се срещнаха отдавна, Сузе и Травис завързаха възела през 2010 г. и оттогава живеят щастливо заедно.

Мъдри думи от Сузе

Сюз използва своята платформа за социални медии, за да насърчава другите относно финансовата сигурност и по-долу са някои от нейните съвети.

Невероятно е, че Сюз има най-доброто от двата свята, що се отнася до кариерата и личния си живот. Надяваме се, че любовта между тях е по-силна!

Популярни Публикации