Синът на Николас Кейдж Кал-Ел е пораснал и вече е получил първата си роля като млад Батман

Последни актуални новини Синът на Николас Кейдж Кал-Ел е пораснал и вече е получил първата си роля като млад батман във Фабиоза

Романсът на Николас Кейдж и Алис Ким беше точно като сърдечен филм, който ще гледате на Свети Валентин. Двамата се срещнаха през 2004 г., когато Ким беше сервитьорка, а Николас вече беше филмова звезда .

Никълъс КейджГети изображения / Идеално изображениеПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовта не можа да го спаси: Защо бракът на Лиза Мари Пресли с Николас Кейдж продължи само 3 месецаТе се влюбиха и се сгодиха само два месеца след първата си промяна в живота. Кейдж и Ким бяха щастливи повече от 11 години, но, за съжаление, любовната им история приключи . От него обаче излезе нещо добро - раждането на сина им Кал-Ел.

Стартиращ актьор

Кал-Ел, който е кръстен на Супермен, вече е пораснал и преследва актьорската кариера. 13-годишният младеж получи първата си роля и то голяма!Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от КАСТИНГИ КИЕВ (@castings_kiev) на 12 март 2019 г. в 2:05 ч. PDT

Кейдж младши изигра тийнейджър Брус Уейн, което е мечтана роля за много млади и не толкова млади момчета. Кал-Ел изрази младия Батман през Teen Titans Go! на кино , който излезе в началото на тази година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от КАСТИНГИ КИЕВ (@castings_kiev) на 12 март 2019 г. в 2:05 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Том Ханкс има 4 деца: кой е плюещият образ на баща им и кой е черната овца на семейството?

Анимационният филм разказва история за младия отряд супергерои, които искат да заснемат филм за тях. Това е доста чудесна възможност за Кал-Ел да влезе в шоубизнеса и кой знае, може би следващия път ще видим красивото му лице на големия екран в кината.

Никълъс КейджГети изображения / Идеално изображение

Николас Кейдж е горд татко не само на един, но и на двама сина. И най-големият му продължава рода на Кейдж. Уестън Кейдж има двама сина, което прави Никола дядо !

Никълъс КейджГети изображения / Идеално изображение

Бихте ли си представили легендарния актьор да участва в тази роля? Със сигурност не бихме.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Изобщо не им пука за него“: Внучките на Том Ханкс нямат представа кой е техният дядо

Популярни Публикации