Никол Кидман и Кийт Урбан 'Втората дъщеря Вяра Маргарет е родена чрез гестационно сурогатно майчинство и се различава от традиционната

Никол Кидман е изминала дълъг тежък път, когато става въпрос за желание да бъде майка.

Никол Кидман и Кийт Урбан изненадаха феновете, когато обявиха раждането на дъщеря си Фейт, тяхното дете, родено чрез гестационен носител през 2011 г.Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Никол Кидман (@nicolekidman) 13 август 2019 р. в 3:17 PDT

Никол Кидман и гестационно сурогатно майчинство

Оттогава Кидман говори открито за нейните възходи и спадове с плодовитост.Интересното е, че Никол Кидман и Кийт Урбан също имат 10-годишна дъщеря, Сънди Роуз, родена през 2008 г. Кидман приписва неочакваната поява на първата си дъщеря на плуването във водите на малко австралийско градче от пустинята по време на снимките на „Австралия“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Никол Кидман (@nicolekidman) 14 февруари 2019 г. в 8:04 PSTТя и още шест жени забременяха след плуване в Кунунура.

И все пак това не й помогна да зачене дете по естествен път по-късно.

Поради здравословните проблеми на Кидман и многобройните спонтанни аборти двойката реши да използва гестационен носител. Но кой е това и какво е гестационно сурогатно майчинство?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Никол Кидман (@nicolekidman) 9 октомври 2019 г. в 17:17 PDT

Разликата между традиционното и гестационното сурогатно майчинство

Е, при гестационното сурогатно майчинство детето не е биологично свързано със сурогатната майка, която често е наричана гестационен носител. Вместо това ембрионът се създава чрез ин витро оплождане (IVF), като се използват яйцеклетките и сперматозоидите на предвидените родители или донори и след това се прехвърля в сурогата.

Никол Кидман и Кийт УрбанRachaphak / Shutterstock.com

По същия начин има традиционни сурогати, които често се смесват с гестационен сурогат.

Традиционните сурогати са жени, които използват собственото си яйце и са изкуствено заплодени от предвидените бащи или донори сперма. Сурогатната майка носи бебето, доставя го и след това дава това бебе на родителите да го отглеждат. Традиционната сурогатна майка е биологичната майка на бебето, защото нейната яйцеклетка е оплодена от предвидената сперма на бащата.

Никол Кидман и Кийт УрбанJP WALLET / Shutterstock.com

Сурогатното майчинство дава шанс на хората да бъдат щастливи

В днешно време гестационното сурогатно майчинство се използва за повечето от циклите на сурогатното майчинство в САЩ. И в двете ситуации бебето се носи на термин и след това бебето се освобождава при предвидените родители, които те да отглеждат като свое дете.

Никол Кидман и Кийт УрбанЮрчанка Сергей / Shutterstock.com

Като цяло сурогатното майчинство е вълнуващ начин родителите с надежда да разширят семействата си и да изпитат всички радости и предизвикателства при отглеждането на дете. Дава на хората надежда, любов и цяла гама от нови емоции. В сурогатното майчинство няма нищо лошо или грешно и множество знаменитости като Никол Кидман и Кийт Урбан го доказват!

Щастието е целта и ние вярваме, че всеки заслужава да го почувства!


Тази статия е само за информационни цели. Не се самодиагностицирайте и не се самолекувайте и във всички случаи се консултирайте със сертифициран медицински специалист, преди да използвате каквато и да е информация, представена в статията. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не носи отговорност за каквито и да било вреди, които могат да възникнат в резултат на използването на информацията, предоставена в статията.

Деца на знаменитости Двойки знаменитости Деца
Популярни Публикации