Никол Кидман споделя зашеметяваща чисто нова снимка с дъщеря си Sunday Rose Urban, която изглежда всички пораснали

Сънди Роуз е най-голямото дете на Кидман и Урбан. Тази година тя навърши 11 години и изглежда толкова пораснала на тази нова снимка! Тя определено е наследила най-добрите черти на родителите си.

Не се случва често да се почерпяме със снимки на Никол Кидман и Кийт Урбан красиви деца . Двойката споделя две дъщери, наследили най-добрите им черти, Сънди Роуз и Фейт Маргарет.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никол Кидман (@nicolekidman) на 7 юли 2018 г. в 13:15 ч. PDTСънди Роуз е най-голямото дете на Кидман и Урбан. Тя отпразнува 11-ия си рожден ден тази година и за да отбележи специалния момент, Никол сподели рядка снимка на нея и нейната малка сестричка Вяра, която се забавлява в Париж.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никол Кидман (@nicolekidman) на 7 юли 2019 г. в 12:14 ч. PDT

Със сигурност беше рожден ден за запомняне! Наскоро Кидман реши да почерпи последователите си отново, когато публикува поредния нов момент от Sunday Rose Urban.Сънди Роуз и Никол Кидман на разходка

Неотдавна, австралийската суперзвезда публикува нова снимка на себе си и най-голямото си дете. На снимката виждаме красивите майка и дъщеря да се разхождат, заобиколени от спиращата дъха природа.

Трудно е да не забележите колко много е израснала Sunday Rose. Тя със сигурност се превръща в една прекрасна млада жена!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никол Кидман (@nicolekidman) на 24 ноември 2019 г. в 11:11 ч. PSTНикол надписа снимката с:

Неделна разходка с неделя.

Преди няколко години, разкри 52-годишният мъж че амбицията на кариерата в неделя е да стане и актриса. Тя сподели, че младата красавица е участвала в училищна пиеса, затова й е давала някои професионални съвети и е помагала да научи репликите си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от знаменитости бебета (@celeb_babies_kids_) на 8 февруари 2019 г. в 8:02 ч. PST

С наградената екранна звезда за майка сме сигурни, че Sunday Rose Kidman ще постигне голям успех във филмовата индустрия.

Кийт също беше от голяма помощ. Никол отбеляза, че винаги й е помагал да научи нейната линия и сега прави същото за най-голямата си дъщеря. Колко сладко е това?

Никол Кидман
Популярни Публикации