Кошмар на „Живия Кен“: Пийт Бърнс и променящият му се външен вид

Последни актуални новини Кошмар на „Живия Кен“: Пийт Бърнс и променящата му се поява на Fabiosa

Чували ли сте някога за Пийт Бърнс? Този известен британец знаменитост беше вокалист на поп-рок групата Жив или мъртъв . За първи път обществеността го намери за интересен за своите необичаен външен вид и едва по-късно за музиката му. По-късно Бърнс става широко известен с променящия се имидж в резултат на пластични операции. За съжаление, негативните им ефекти костват живота на знаменитостта ...

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от ℙℂ ℝ (@peteburns.specialstar) 22 януари 2019 г. в 9:27 PSTПластичната хирургия на Пийт Бърнс

Пит разшири устните си няколко пъти, имаше импланти на бузи, а също така се подложи на ринопластика. Освен това той имаше многобройни татуировки по тялото си. Той е минал под ножа на хирурга повече от 300 пъти.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Пластична хирургия на знаменитости: Какво се случи с лицето на Донатела Версаче? И добра причина да не минава под ножа

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от ℙℂ ℝ (@peteburns.specialstar) 6 януари 2019 г. в 2:37 PSTЗа съжаление, една от пластмасите се обърка, така че Бърнс трябваше да отдели много време за реконструктивна хирургия на устните.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от ℙℂ ℝ (@peteburns.specialstar) 18 ноември 2018 г. в 3:53 PST

След операцията и лекарствата, Бърнс се сблъска с някои здравословни проблеми: белодробна емболия и образуване на тромби. Певицата почина през 2016 г. от сърдечна недостатъчност.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Пластичната хирургия за мен е като наркотик!“ Признава майка от Далас, която не може да спре да се променя

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от ℙℂ ℝ (@peteburns.specialstar) 29 юли 2018 г. в 5:18 PDT

Месец преди смъртта си Пит каза, че никога няма да спре да се подобрява и ще продължи да ходи под ножа на хирурга.

Надявам се, че когато съм на 80 и стигна до небето, Бог не ме разпознава.

Ориентацията на Пийт Бърнс

Когато Бърнс беше попитан за неговата ориентация , той каза, че е просто „Пит“. В същото време той винаги се е наричал мъж.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Dead or Alive The Best (@pete_burns_it_up) 8 Фев 2019 в 12:35 PST

Зависимост от пластична хирургия

Пластичната хирургия има за цел да коригира някои физически деформации, за да подобри външния вид на пациента. Някои хора обаче забравят за тази граница.

Телесното дисморфично разстройство (BDD) е тежък психологически проблем, който може да доведе до пристрастяване към козметичните операции. Хората, страдащи от него, може да са загрижени за малък или дори въображаем дефект. Дори след като го коригират, те често отново стават недоволни и искат да го повторят или изведнъж забелязват поредната „деформация“.

По този начин хирургът трябва да насочи такова лице да изкорени проблема не с ножа на хирурга, а с помощта на специалист по психично здраве. Често пациентите с дисморфично разстройство имат други свързани психични заболявания, които трябва да бъдат идентифицирани навреме.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Dead or Alive The Best (@pete_burns_it_up) 10 януари 2019 г. в 7:47 PST

За съжаление, Пит нямаше кой да го спре! Замисляли ли сте се някога да правите пластична хирургия? Ще бъде ли корекция на дефекти или подобряване на тялото? Споделете вашите мисли в коментарите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Пристрастеният към пластичната хирургия е похарчил 15 000 британски лири за имплантанти и съжалява за това: „Ужасявам се, че имплантите ми ще избухнат

Популярни Публикации