Не се забърквайте с Мег! Профилът на Саманта Маркъл в Twitter току-що бе спрян

Последни актуални новини Не се забърквайте с Мег! Профилът на Саманта Маркъл в Twitter току-що бе спрян във Фабиоза

Полусестрата на Меган Маркъл Саманта винаги има какво да се заяжда по херцогинята. Тя често удря кралското царство за отчуждаването на баща си Томас. Голяма част от тази критика беше отправена чрез социалните медии, а останалата част - чрез интервюта в пресата. Сега тя е загубила поне един канал за комуникация.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Adisa Oluwabukola (@bubblybookie) на 23 декември 2018 г. в 10:43 ч. PSTНе всичко, което идваше от Саманта, беше отрицателно. Веднъж тя разкри на И онлайн какъв е бил нейният брат или сестра през детството ѝ. Според нея Меган била оживено хлапе, което обичало дейности на открито. Любимото й място беше до плажа или до спокойно езерце с патици.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Stoppa Pressarna (@stoppapressarna) на 19 февруари 2019 г. в 12:00 ч. PST

Twitter няма негативност

Забелязахте ли напоследък сладкото мълчание от страна на Саманта? Е, забелязано е, че нейният акаунт в Twitter @sammymarkle е бил блокиран от самия доставчик. Няма споделена причина за нейното спиране. Тя винаги е твърдяла, че говори в рамките на своите права, но все още е прекалено.Изглежда, че е ярък пример за това, защо никой не трябва несправедливо да преследва членовете на британската монархия. Не е известно обаче дали Дворецът е имал нещо общо с това строго действие. Те просто имат този вид власт, така че защо да не го обмислим?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Коко Перес (@cocoperezinsta) на 26 юни 2019 г. в 9:30 ч. PDTРеакция на хората

Коментаторите вярват, че Саманта Маркъл сама разбърква гърнето. Те смятат, че такова продължително удряне й е спечелило това ограничение. Просто беше твърде очевидно, за да се случи.

Г-жа Грант има още два частни акаунта в Twitter: @ SammyMarkle1 и @MarkleSammyM. Надяваме се, че сега тя ще остане в рамките на политиката на интернет за взаимодействие с другите.

Популярни Публикации