Няма работа за влюбени птици: Елън Дедженерес и бившата й приятелка Ан Хече бяха уволнени същата седмица, когато заедно присъстваха на събитието като двойка

Елън Дедженерис и бившата й приятелка Ан Хече трябваше да преминат през дебели и тънки, когато обявиха връзката си публично.

Елън Дедженерис и бившата й приятелка Ан Хече трябваше да преминат през дебели и тънки, когато обявиха връзката си публично. Според Хече тя е рискувала всичко, докато се е срещала с Елън, включително работата си като актриса.

Няма работа за влюбени птици: Елън Дедженерес и бившата й приятелка Ан Хече бяха уволнени същата седмица, когато заедно присъстваха на събитието като двойкаГети изображения / Идеално изображениеКак започна всичко

Популярната водеща Елън Дедженерис и талантливата актриса Ан Хече направиха заглавия още през 1997 г., когато феновете разбраха, че излизат. Двойката поддържа връзката си здрава почти 4 години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елън Дедженерис (@theellenshow) на 23 август 2019 г. в 8:46 ч. PDT

В едно от интервютата си за връщане Хече коментира специалната си връзка с DeGeneres:Нашите души са свързани и има време, когато душите се събират и те просто са предназначени да бъдат ... Моята душа е трябвало да бъде с нейната и това е всичко, което има значение.

Приятели, близки до двойката, нарекоха романтиката им „една от онези вълшебни връзки, на които се чувствате наистина чест да станете свидетели“.

Няма работа за влюбени птици: Елън Дедженерес и бившата й приятелка Ан Хече бяха уволнени същата седмица, когато заедно присъстваха на събитието като двойкаГети изображения / Идеално изображениеДо точката на пречупване

През 90-те не беше толкова лесно да бъдеш гей двойка знаменитост. Елън и Ан откриха това от първа ръка. В самото начало звездите трябваше да пазят любовната си история в тайна от обществените очи.

Дедженерис разказа в интервю за LA Times:

Не исках да се държа за ръце. Никога не бях правил това публично.

Водещата обясни отношението си:

Ще бъдеш на корицата на списание Time и ще кажеш, че си гей, но няма да се хванеш за ръце? Заслужавате да се хванете за ръцете колкото Том Круз] и Никол Кидман. Или Том Ханкс и Рита Уилсън.

Няма работа за влюбени птици: Елън Дедженерес и бившата й приятелка Ан Хече бяха уволнени същата седмица, когато заедно присъстваха на събитието като двойка TheEllen Show / YouTube

Но обществената любов не беше единственото нещо, което Елън и Ан рискуваха да загубят по това време. Хече призна, че е заплашена да бъде уволнена, ако Елън и тя ще продължат да се появяват заедно.

Хече си спомни момента, когато заведе Дедженерис на премиера на филм:

Взех Елен, казаха ни, че договорът ми за Фокс ще бъде прекратен и ще бъда уволнен.

Няма работа за влюбени птици: Елън Дедженерес и бившата й приятелка Ан Хече бяха уволнени същата седмица, когато заедно присъстваха на събитието като двойкаГети изображения / Идеално изображение

Влюбените птици присъстваха заедно на събитието. По традиция фотографите правеха снимки на сладката двойка. Скоро след това Хече и Дедженерис бяха уволнени.

Ан каза:

И нея, и мен уволниха тази седмица.

Въпреки че Елън и Ан вече не са заедно, и двете биха могли да намерят нова любов след раздялата си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Portia de Rossi (@portiaderossi) на 7 януари 2016 г. в 7:32 ч. PST

Искрено желаем и двете жени да бъдат вечно щастливи в новата си връзка. Те наистина заслужават това след всички реакции, през които трябваше да преминат.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Елън Дедженерис: Нейните постижения, живот, кариера и благотворителна дейност

Знаменитости
Популярни Публикации