Невербални сигнали: 3 вида юмрук, които могат да разкажат много за психологията на хората

Езикът на тялото е от значение, тъй като всеки може да излъчва положителни или отрицателни вибрации поради своите жестове, движения или мимики.

Чували ли сте поговорката, че комуникацията е само 7 процента вербална и 93 процента невербална, т.е. език на тялото и вокално разнообразие? Няма съмнение, че учените намират различни обяснения и чудеса на нашите действия, позовавайки се на старите времена на нашите предшественици. Езикът на тялото е от значение, тъй като всеки може да излъчва положителни или отрицателни вибрации поради своите жестове, движения или мимики.

Невербални сигнали: 3 вида юмрук, които могат да разкажат много за хоратаLeremy / Shutterstock.comВ крайна сметка куп тестове, проучвания и открития могат лесно да разберат действията, изпълняващи ежедневно.Видът на юмрука

Знаете ли, че стискането на юмрук всъщност може да каже много за вас? Според теста за древен самурай, определена форма на стискане разкрива истината за вашата личност.

Всичко, което трябва да направите, е да направите юмрук, сякаш държите пръчка или ще ударите нещо. Палецът ви от външната страна на пръстите ви сочи ли нагоре? Отвън ли е, полагайки през останалите ви пръсти? Или е под другите ти пръсти? Превъртете надолу, за да видите.Тип юмрук 1.

Невербални сигнали: 3 вида юмрук, които могат да разкажат много за хоратаFabiosa Media

Такива хора са движени, влиятелни и защитни. Този тип човек е естествено роден лидер и винаги се стреми да постигне всяка цел - независимо дали е незначителна или основна - на всяка цена.

Този тип човек ще направи абсолютно всичко, за да защити близките си. Ако човек се чувства несигурен или опасен, той ще се опита да премахне опасностите.Юмрук тип 2.

Невербални сигнали: 3 вида юмрук, които могат да разкажат много за хоратаFabiosa Media

Такива хора са изходящи, честни и самоуверени. Този тип човек е истински и никога не се страхува да покаже истински цветове. Също така този тип винаги вярва в себе си, мечтите, целите си и е доволен от това кои са и какво имат.

Личности от втори тип могат да изпреварят - или да си навлекат неприятности - както у дома, така и на работа, като са изключително честни. Като прям, този тип използва честността като доказателство, че няма какво да крият.

Юмрук тип 3.

Невербални сигнали: 3 вида юмрук, които могат да разкажат много за хоратаFabiosa Media

Такива хора са интроспективни, мили и емоционални. Този тип напомня на всеки за интроверт, тъй като те се опитват да пазят нисък профил и да не излъчват всичко, което чувстват и мислят, дори ако имат много емоции вътре.

Типът не предпочита милиони фалшиви приятели, но заобикалянето с 2-3 най-близки е като рай на земята. Тип 3 е изключително мил и чувствителен и винаги е там, за да ви подкрепи в най-мрачните моменти.

Психологическа гледна точка

Може би си мислите, че всичко куца, но нека ви успокоим. Психологът Гордън Олпорт и неговият съавтор Филип Върнън написаха книга, разкриваща, че личността може да се възприеме от невербални сигнали. Всички наши навици, жестове, движения, емоции и действия могат да кажат света за нас. Шокиращо е да осъзнаем, че някои тестове, психологически открития и научни изследвания всъщност могат да обяснят едно или две неща за нашите личности.

Невербални сигнали: 3 вида юмрук, които могат да разкажат много за хоратаLeremy / Shutterstock.com

Както виждаме, жестовете, движенията или мимиките на хората могат да разкажат толкова много за тях! Стискането на юмрук всъщност може да каже много за вас и вашата личност. Тестът е много прост, но отговорите могат да бъдат толкова разкриващи и неочаквани! Затова продължете и се опитайте да проверите дали тестът за самурай работи за вас.


Материалите в тази статия са само за информационни цели. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не препоръчва на читателя да разчита изцяло на информацията, предоставена по-горе.


Психология
Популярни Публикации