Not Mommy's Boy: Как тийнейджърът на Мадона и Гай Ричи отиде от страната на майка си, за да живее с баща си в Лондон

Мадона и Гай Ричи постигнаха споразумение за попечителство и Роко щеше да прекарва време и с двамата.

Мадона и Гай Ричи бяха едни от най-популярните и прекрасни двойки знаменитости. Те бяха млади, красиви и дълбоко влюбени. Романтичната история, започнала като приказка, обаче завърши с ожесточена раздяла.

През 1998 г. Гай Ричи и Мадона се срещнаха на парти, организирано от Стинг и съпругата му и скоро започнаха да се срещат. Те се събрали и Мадона родила сина им Роко Ричи през август 2000 г. През декември 2000 г. синът им бил кръстен и родителите завързали възела.Не мамаГети изображения / Идеално изображение

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Чувствам се сантиментален“: Мадона споделя сладки публикации за децата си в социалните медии

През 2008 г. бракът на Мадона и Гай се разпадна. По това време синът им беше само на осем години. Съобщава се, че Ричи каза:Искам да мога да се занимавам с бизнеса си и да живея живота си без всички шуми. За съжаление, тя не може да живее без всички шуми.

Накрая бракът ни беше цирк с три пръстена.

Не мамаГети изображения / Идеално изображениеВъпреки всички проблеми, парените постигнаха споразумение за попечителство и Роко щеше да прекарва време и с двамата. След като обаче детето достигна тийнейджърска възраст, той искаше сам да избере къде ще живее.

Не мамаГети изображения / Идеално изображение

Роко Ричи реши да живее с баща си

След развода на Мадона и Ричи, момчето прекарва повече време с майка си в САЩ. Майката и синът изглежда имаха страхотни отношения; Роко винаги беше с любимата си майка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мадона (@madonna) на 11 август 2018 г. в 8:49 ч. PDT

Когато Роко беше на 12, той се присъедини към майка си за интервю Шоуто на Елън . Елен го попита каква майка е Мадона и момчето каза:

Тя е добра майка, да. Тя е много строга, но по добър начин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мадона (@madonna) на 11 август 2018 г. в 8:48 ч. PDT

Въпреки че Мадона се описва като „практична майка“

Популярни Публикации