Дъщерята на Оливия Нютън-Джон се бори да расте в светлината на прожекторите, но сега прави голям ход, като се присъедини към „DWTS“

Оливия Нютон-Джон: Съдия ‘Dancing With the Stars’ 2015 впечатли дъщеря си със своите съдийски умения в шоуто.

Дъщеря на Оливия Нютон-Джон се бореше да расте в светлината на прожекторите на известната си майка, но с течение на времето Клои най-накрая е готова да направи голям ход, като се присъедини DWTS.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Gustavo Viglio (@gustavoviglio) 14 януари 2020 г. в 1:18 PSTChloe Rose Lattanzi: лична драма

  • Chloe Rose Lattanzi е талантлива певица и актриса, въпреки че хората най-вече я разпознават като дъщеря на легендарната Оливия Нютон-Джон.
  • Клои призна, че е преживявала трудни моменти като е растяла като дете на такива известна жена като Грес звезда.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial) 29 Дек 2019 в 9:19 PST

  • Клои не крие факта, че се е борила с наркоманията, но болестта на майка й я е мотивирала да остане трезвен.

Младата дама признава:

Чувствам, че просто ставам много по-добър човек.  • Клои е най-отдаденият поддръжник на майка си на фона на раковата битка. През 2018 г. Оливия беше диагностицирана с рак на гърдата за трети път.

Chloe Lattanzi се присъединява към „DWTS“

Chloe Lattanzi може да излезе от славата на майка си, когато младата дама се присъедини Танцувам със звездите Австралия.

Клои потвърди новината, като сподели промоционална снимка на DWTS 2020 г. в нейния Instagram. Дъщерята на Оливия изглежда бомба в червената си рокля! Ако танцува толкова добре, колкото изглежда, тогава тази дама има всички шансове да спечели победата в шоуто. Нямаме съмнения!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial) 14 януари 2020 г. 12:50 ч. PSTМежду другото, още през 2015 г. Клое Латанци се присъедини към майка си Оливия Нютон-Джон на червения килим на DWTS. Оливия беше съдия в шоуто.

След като гледаше как майка й съди, Клои призна, че е така дълбоко впечатлен от нейния професионализъм.

Lattanzi каза:

Когато тя си отиваше, поставях лентата на повторение през нощта, когато отивах да спя.

Връзка на майка-дъщеря

Оливия Нютон-Джон и Клои са много близки и прекарват много време заедно. Техните съвместни снимки в Instagram на Chloe са ярко доказателство за тяхната специална връзка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial) 1 ноември 2019 г. в 2:13 PDT

Клои признава, че се е научила да цени всички тези ценни моменти с майка си, особено по празниците. Коледа е любимото им време заедно.

Що се отнася до Оливия, актрисата казва, че Клои е истинска благословия за нея. Нейната подкрепа означава цялата вселена за звездата, тъй като тя продължава да се бори с рака.

- каза Оливия Нютон-Джон едно от нейните интервюта:

Когато хората ме питат кое е най-важното нещо, което се е случило в живота ми, казвам, че я има. Нищо не може да се сравни с това да имаш дете.

Оливия Нютон-Джон е истински боец, тъй като два пъти победи рака и вярваме, че би могла да го направи отново. Очарователната й дъщеря Клои Латанци е добър пример за генетичен джакпот. Тя е красива, умна, талантлива и много подкрепя близките си. Пожелаваме на Оливия и Клои никога да не губят тази уникална връзка, която споделят. Любовта на майка-дъщеря може да направи чудеса! Вярваме, че е истина!

Деца на знаменитости
Популярни Публикации