Този, който се измъкна: Никога не женен Тим Къри имаше една любов през живота си, но той не можа да се задържи

Тим Къри някога е бил виждан само с една жена - агента му Марсия Хурвиц, но за съжаление романът им не е бил предназначен да продължи.

Тим Къри е един от най-талантливите актьори в Холивуд с емблематични роли в То и Шоуто на скалистите ужаси , което хората свързват най-вече с неговите изпълнения.

Този, който се измъкна: Никога не женен Тим Къри имаше една любов през живота си, но той не можешеГети изображения / Идеално изображениеЛичният живот на Къри обаче е тъжен. Той никога не е бил женен и до ден днешен остава бездетен. В живота на Тим обаче имаше любов - с агента му Марсия Хурвиц.Този, който се измъкна: Никога не женен Тим Къри имаше една любов през живота си, но той не можешеГети изображения / Идеално изображение

Единствената известна връзка на Тим Къри

Различни слухове винаги са обграждали Тим Къри, тъй като той никога не е бил виждан с жена, докато агентът му Марсия не се появи в картината.Този, който се измъкна: Никога не женен Тим Къри имаше една любов през живота си, но той не можешеГети изображения / Идеално изображение

През десетилетия изглеждаше подозрително, че Къри остава неженен, толкова много хора поставят под съмнение личния му живот и сексуалността като цяло.

Този, който се измъкна: Никога не женен Тим Къри имаше една любов през живота си, но той не можешеГети изображения / Идеално изображениеДокладите обаче казват, че Тим е бил свързан с Марсия Хурвиц, негов отдаден агент, в продължение на няколко години, въпреки че точната времева рамка не е посочена.

Този, който се измъкна: Никога не женен Тим Къри имаше една любов през живота си, но той не можешеГети изображения / Идеално изображение

Смята се, че Тим и Марсия са се разделили няколко години преди връзката му с инвалидната количка през 2012 г. Двамата остават приятели.

Как се справя Тим в наши дни?

След като получи ужасен инсулт, Къри преживя трудни времена. Но той е боец ​​и успя да се възстанови достатъчно добре, за да присъства на различни събития, включително Парти за гледане на награди на Тони Актьори, на която получи награда за цялостно постижение.

Този, който се измъкна: Никога не женен Тим Къри имаше една любов през живота си, но той не можешеГети изображения / Идеално изображение

През 2017 г. актьорът дори участва на Бродуей, така че духовете на Тим са трудни за разбиване.

Двойки знаменитости
Популярни Публикации