Само кученце любов: Пол Анка беше първата любов на Анет Фуничело на 17, но той провали всичките й надежди за брак

Последни актуални новини Само любовта на кученцето: Пол Анка беше първата любов на Анет Фуничело на 17 години, но той провали всичките й надежди за брак във Фабиоза

Преди смъртта си през април 2013 г. Анет Фуничело имаше красив глас, който накара света да спре. Тя беше известна с това, че е най-популярният Mouseketeers в оригиналния клуб Mickey Mouse.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @_annettefunicello_ на 10 май 2019 г. в 20:24 ч. PDTПо-късно тя се разклонява в актьорско майсторство и си създава име във франчайза „Beach Party“. По време на живота си Анет беше женена два пъти и имаше три деца.За съжаление Анет почина на 8 април 2013 г. на 70-годишна възраст след дълга битка с множествена склероза.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеръми М. Джонстън (@starlitedrivein) на 8 юли 2019 г. в 3:26 ч. PDTПървата любов на Анет

70-те години на Анет на земята не бяха една празнота в любовта, но един конкретен мъж, който хвана сърцето й, беше легендарният Пол Анка.

Анет нямаше право да излиза до 16-годишна възраст, но когато ембаргото беше отменено, тя намери любовта в обятията на известния автор на песни. Той беше първото й сериозно гадже.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пол Анка (@paul_ankalove) на 13 юни 2019 г. в 10:43 ч. PDTЛюбовта им беше толкова интензивна, че беше съобщено, че хитовата песен на Пол, 'Puppy Love', е вдъхновена от Анет. В своята автобиография тя обясни:

„Както Пол пише в хитовата си песен за нас, само защото бяхме на 17, не означаваше, че за нас любовта ни не беше истинска.“

За съжаление любовта им не беше достатъчно истинска, за да доведе до брак. Докато говорим с Вътрешно издание , Франки Авалон, скъпият приятел на Анет, разкри, че Анка никога не е виждала връзката им да води до брак.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лалала в Шибуя (@shibuyaderarara) на 17 юли 2019 г. в 8:11 ч. PDT

Въпреки че Анет искаше да се успокои, той не се чувстваше по същия начин.

„Винаги ни казваха, че това е любов на кученцето и няма да отиде никъде, а ти не можеш да мислиш за брак? Чувствах се твърде млад. Бях много отдаден на кариерата си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пол Анка (@paul_ankalove) на 25 май 2019 г. в 6:48 ч. PDT

Животът на Пол Анка

Въпреки че Пол не намери завинаги след като в Анет, той продължи да намира любовта в обятията на други жени. Актьорът 'Капитан Рон' завърза възела с Ан дьо Зогеб през февруари 1963 г., но те сложиха край на нещата през 2001 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пол Анка (@paulankaofficial) на 23 октомври 2016 г. в 21:07 ч. PDT

През 2008 г. той се ожени за треньорката си Ана Аберг, но те не издържаха дълго, тъй като се разведоха през 2010 г.

Въпреки това два неуспешни брака не попречиха на търсенето на любовта на звездата, тъй като той се ожени за Лиза Пембъртън през 2016 г. на 75-годишна възраст.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пол Анка (@paulankaofficial) на 3 юли 2019 г. в 17:32 ч. PDT

От предишните си бракове Пол има общо шест деца.

Понякога не всички реални връзки завършват с брак, както се вижда в случая на Пол и Анет. Независимо от това, никога не боли да изпитваш любов!

Популярни Публикации