Оле-ле! Рита Морено с дъщеря Фернанда показват силна семейна връзка на наградите Peabody, но изглеждат ли еднакво?

Последни актуални новини Ooh La La! Рита Морено с дъщеря Фернанда показват силна семейна връзка на наградите Peabody, но изглеждат ли еднакво? на Фабиоза

Някои хора все още могат да си спомнят сладкото дуо на майка и дъщеря, бродвейската звезда Рита Морено и дъщеря й Фернанда Луиза Гордън. Последната се появи в много от предаванията на майка си като певица-танцьорка. И двете жени показват силната си семейна връзка всеки път, когато излязат.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рита Морено (@theritamoreno) на 2 април 2019 г. в 14:14 ч. PDTНай-голямото й предизвикателство

След като преди почти десетилетие актрисата, носител на наградата 'Оскар', загуби съпруга си Леонард Гордън, тя трябваше да се сблъска с много трудности.Легендарната актриса призна, че се чувства толкова празна отвътре след смъртта на Леонард. Тя също се чувстваше съкрушена, защото съпругът й беше този, който се справяше с всичко в семейството им.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рита Морено (@theritamoreno) на 5 март 2019 г. в 9:36 ч. PSTРита разкри, че най-голямото й предизвикателство е да се грижи за финансите и застраховката си и каза, че знае, че трябва да бъде силна заради дъщеря им и двамата внуци.

Въпреки че й отне много време и усилия, за да се научи как да се справя с документите, сега Рита контролира напълно живота си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рита Морено (@theritamoreno) на 8 май 2019 г. в 13:38 ч. PDTГорда мама

Рита и дъщеря й Фернанда наскоро присъстваха на наградите Peabody, тъй като легендарната актриса влезе в историята, след като беше отличена с наградата за постижения в кариерата на Peabody. Феновете бързо забелязаха силната прилика помежду им.

След като преди това спечели Еми, Грами, Оскар и Тони, Рита е първата латиноамериканка, която е получила статус PEGOT.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рита Морено (@theritamoreno) на 18 май 2019 г. в 15:22 ч. PDT

В речта си за приемане Рита отдаде признание на майка си, „шивачка на суичър“, която се бори да разруши бариерите след преместването си в Ню Йорк и й посвети наградата.

Нейната дъщеря

Родена на Рита и Леонард, Фернанда е американска актриса, която стана известна с ролите си в сериали, Неудобна жена , и Приключенията на окръг Бриско-младши

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от списание STYLE & SOCIETY (@styleandsociety) на 30 септември 2016 г. в 21:22 ч. PDT

От малка Фернанда показва естествена тенденция към сценични изкуства. Но преди да стане телевизионна актриса, тя трябваше да играе заедно с майка си на сцената.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от West Side Story (@_west_side_story_) на 26 март 2017 г. в 14:40 ч. PDT

Актрисата също е дизайнер на бижута и графичен дизайнер на свободна практика. Тя живее със съпруга си Дейвид Тайлър Фишър и двете им деца, Джъстин и Камерън Фишър, в Калифорния.

Рита Морено е толкова уникален талант и изглежда го е предала на Фернанда. Каквато майката такава и дъщерята!

Популярни Публикации