Оригиналната звезда на Baywatch Ерика Елениак казва, че е напуснала шоуто, защото е станало твърде явно за нея

- Оригиналната звезда на Baywatch Ерика Елениак казва, че е напуснала шоуто, защото е станало твърде явно за нея - Знаменитости - Fabiosa

Преди Памела Андерсън имаше Ерика Елениак. Тя напусна шоуто, Baywatch , точно както ставаше успешен през 1992 г. главно защото тя чувстваше, че става малко прекалено дрезгав.

Публикация, споделена от Ерика Елениак (@erikadoublee) на 9 май 2018 г. от 12:40 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Звездата от „Всички мои деца“ Сюзън Лучи разкрива защо отказва да носи бикиниЖивот преди и след Baywatch

Откакто напусна шоуто, актрисата, която получи голямата си почивка в един от най-емблематичните филми на Холивуд, E.T .: Извънземното на 12 години е опитвала практическите си телевизионни реалити и други актьорски проекти, особено Отчаяни съпруги .

Публикация, споделена от Ерика Елениак (@erikadoublee) на 12 април 2018 г. в 7:08 ч. PDTПрез 2006 г. тя беше подложена на голям контрол за проблемите си с теглото и попадна в четвъртия сезон на Celebrity Fit Club. Преди това тя беше хоспитализирана за злоупотреба с лаксативи.

Памела Андерсън

Изглежда, че актрисата е на по-добро място в наши дни и когато говори пред FOX 10, нейната роля като Шауни Макклейн и в двете Baywatch оригиналният филм и получената серия бяха обекти на интерес.

Публикация, споделена от Ерика Елениак (@erikadoublee) на 4 февруари 2018 г. в 10:52 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: От международни бегълци до футболни суперзвезди, Памела Андерсън видя всичко

Въпреки че излизането й от шоуто даде на Памела Андерсън една от най-запомнящите се роли, Елейник каза, че не е съжалявала, че е напуснала, когато е направила, защото ролята е станала малко притеснителна за нея.

Бъдещи проекти

Тя няма нищо против, че Андерсън продължи да определя характера по начин, който я засенчи напълно.

Публикация, споделена от Фондация Памела Андерсън (@pamelaanderson) на 10 януари 2018 г. в 13:59 ч. PST

Тя каза:

Изходът ми беше входът на Памела Андерсън. Чувствам, че тя е направила шоуто. И знам, че бяха развълнувани да я имат. Така че просто се получи наистина добре.

След като напусна шоуто, тя получи роля заедно със Стивън Сийгъл Под обсада . Изобщо не е лош концерт.

Публикация, споделена от Ерика Елениак (@erikadoublee) на 16 май 2018 г. от 13:00 ч. PDT

В днешно време кариерата й не е толкова гореща, както някога, но тя продължава да се занимава, като преподава на децата актьорско майсторство като терапия. Тя има и филмов проект в предварителна продукция. Хубаво за нея!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сталкерът на Памела Андерсън се крие в къщата й от три дни!

Популярни Публикации