Бившата приятелка на Оуен Уилсън Варуни твърди, че актьорът никога не е срещал дъщеря си: „Тя изглежда точно като него“

Децата на Оуен Уилсън включват дъщеря с бившата приятелка Варуни Вонгсвиратес. Бизнесдамата обаче твърди, че актьорът никога не е срещал детето си.

На Оуен Уилсън приятелка от миналото Варуни Вонгсвиратес твърди, че актьорът никога не е виждал дъщерята, която споделят, но изглежда точно като него.

The Сватбени катастрофи звезда тайно се срещаше с Vongsvirates около 5 години, преди да се разделят. Бизнес дамата говори с Radaronline казаха, че държат ниско ниво на връзката си и Оуен е 'частен' по отношение на запознанствата.Дъщерята на Оуен Уилсън

Бившата приятелка на Оуен Уилсън настоява актьорът да бъде замесени в дъщеря им , Животът на Лила. Варуни, която приветства първото си дете от Оуен през 2018 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Varunie (@varunie) на 18 декември 2018 г. в 11:12 ч. PST

Тя твърди, че той никога досега не е виждал най-малкото си дете, но плаща 25 000 долара на месец издръжка за деца. Говорейки с DailyMail в интервю тя каза:- Оуен никога не е срещал Лила. Никога. Той помага финансово, но никога не е ставало дума за това. Лила има нужда от баща. Иронично е как [Оуен] продължава да получава тези бащини роли, той играе баща в новия си филм и никога не е срещал собствената си дъщеря. Трябва да видите дъщеря си, тя е невероятна, наистина пропускате. Тя прилича точно на теб.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Varunie (@varunie) на 23 юни 2019 г. в 11:20 ч. PDT

Според Радар , актьорът смени телефонния си номер, когато научи, че Варуни очаква детето му. Източник каза пред публикацията в медията:Когато Варуни каза на Оуен, че е бременна, той не беше доволен от това и това беше последният път, когато някога говореха.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Varunie (@varunie) на 6 септември 2019 г. в 10:38 ч. PDT

Въпреки това той премина през тест за бащинство през 2018 г., който потвърди, че е баща на детето на Варуни.

Междувременно известният актьор е и баща на две други деца от различни жени. Има син Робърт Форд от Федералния въздушен маршал Джейд Дуел. След това той посрещна друг син, Фин с балерина Каролайн Линдквист.

Въпреки че Оуен сменя телефонния си номер може да е бил малко екстремен, надяваме се актьорът да има връзка с единствената си дъщеря.

Оуен Уилсън Семейство
Популярни Публикации